Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.050
- 5.793
- 1.373
melikşah uyuyalım mı artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede kaayn ayhani orta sahada degerlendirmeliyizKaan Ayhan yapar gibi o işi.Adam orta sahada stoperden daha iyi oynuyo
adam macar samet ne 6-7 siBu arada szalai'yi 16ya falan satıyolardı ya adama gelen resmi teklif bile yokmuş.Bunlar medya gücüyle,fake transfermarkt verileriyle vs pazarlamaya çalışıyolar başka bi şey değil.Bu çöpe 6-7m eurodan fazla veren olursa net transfer şikesidir
Günaydın arkadaşlar,
Allah'ım sen bana sabır ver, bugün uyumayından gece yazdığım için kasıt çıktı, bugün içerisinde beklediğimi ifade ediyorum sadece odaklanılacak yer bir tek KAPlan belgeseliydi.![]()
Morutan'ı 10'da denemeden karar vermeyelim derim. Hazırlık maçlarında çok pozitif görüntü verdi. Tam kadro olunca iyi işler yapabilir.Icardi
Bakambu
Ve sonra acil olarak bi #10 gelmeli
Rotasyonun 10 numarası olur ama kurulan bu klas takıma skorer hakiki sağlam bir 10 lazımMorutan'ı 10'da denemeden karar vermeyelim derim. Hazırlık maçlarında çok pozitif görüntü verdi. Tam kadro olunca iyi işler yapabilir.
----------Uğurcan/Muslera---------
Boey--Nelsson--A.kerim--Angelino
-----------Torreira--Fred------------
Zaniolo-------Morutan-------Kerem
----------------Icardi-----------------
Önce oyuncuları bünyemize katabilelim. Henüz resmi hiçbir şey yok.Ali Naci Küçük: "Kerem Demirbay, Paredes ve Bakambu transferleri sonrası transferde frene basılacak. Son periyot beklenilecek.
Icardi gibi fırsat transferi yapılıp sezona başlanılacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bartug Fener'de.
Bosuna aldik kaani, joker diye kullaniriz dedik adam yedek külubesinden cikamadi. Rotasyon oyuncu aliyorsan ondan faydalanman gerek. Kullanilmiyorsa buna rotasyon degil gereksiz transfer derim.
76. dakikada Kaan'ın yaptığı hatayı gördükten sonra kimse bana Kaan'ın orta sahada oynayabileceğini söylemesin. Stoper de oynayamaz. Emin Bayram, Kaan'dan 2 gömlek daha iyi topçu bence. Kaan ancak gol aradığımız son dakikalarda Nelsson'un yerine duran toplar için oyuna alınabilir.
Keşke teklif doğru olsaydı ama yüzde 1 ihtimal bile yok