Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.616
- 76.720
- 4.218
Uğurcan da çekelim tam olsun.Gedson ve Zaha yapalım yav, Yerli Bayern kim görsünler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğurcan da çekelim tam olsun.Gedson ve Zaha yapalım yav, Yerli Bayern kim görsünler
Burhancan dışında kim söylediGalatasaray muhabirleri son 30 yılın en büyük transfer çalımı olacak diye tweet atıyorlar. Acaba hangi futbolcu Zaha olabilir mi?
Bu konu beni de rahatsız etmişti ama bizde adamı kapımızda yatırıp, kendisini jiletlettik.Günahım kadar sevmiyorum Gedsonu ne olursa olsun özellikle o Rize olayı ve bize karşı hayatının en önemli maçına çıkar gibi oynama olaylarından nefret ettim. Soruna gelirsek bjk de tabiki oranın sözleşmeli oyuncusu
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Genelde bizle ismi çıkanlar şov yapar kariyer maçını yaşarlardı bu işte terslik var.
jetson toreira
önüne de taşak sahibi biri
waybe.
Genelde bizle ismi çıkanlar şov yapar kariyer maçını yaşarlardı bu işte terslik var.
Burak elmas denen iblisin günahı ona lafım yok ama Rize işi nedir yahu sırf bizle billur geçmek için yaptılar golü atınca da böyle tribünlere kurşun sıkar gibi hareketler yapmıştı orda nefret ettimBu konu beni de rahatsız etmişti ama bizde adamı kapımızda yatırıp, kendisini jiletlettik.
Bu burhan tam bir Galatasaray düşmanıSportcell'den de paylaşmışlar.
bu sezon kale yerli olmali her sarttaTorreira-Gedson
Zaniolo - Talisca - Kerem
Icardi
Burda da hayranları çok olur sezon boyu ovulur bizimkiler okan anadolu hocası olur oyuncular anadolu oyuncusu olurBir sene transfer şampiyonu olurlar, bir sene en “mükemmel “ hocayı getirirler, her sene en az bir transfer çalımı atarlar, istisnasız tüm sezon başı kampları kolej havasında geçer, antrenmanlardan kemik sesleri gelir.
10 senedir aynı hikayeler…