Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson meselesi artık nostalji oldu o dereden çok su aktı. Şu anda orta saha için ismi geçen oyuncular zaten ondan üst seviyede. Fred, Ndombele, Paredes, Lo Celso, Sabitzer falan konuşuluyor artık.

Son düzenleme:
Açıkçası talisca yerine o maliyete kamadayi isterim talisca denen herif son 4 5 yıldır prof futbol oynamıyor halı sahada keyfine takılan bir adama kimse çuvalla para gommez

Gedson konusunda biraz baktım tamamen kolpa çıkarın gündemden bonservisi bjk de . 30 milyon Euro serbest kalma maddesi var. Satılırsa herhangi bir fiyata %50 şu benficada. Oyuncunun transfer insiyatifinde benficanin her hangi bir etkisi söz konusu degil.Sacmalamayin

B Can haricinde kimse bişey demedi ki yav ne diye gaza geliyosunuz anlamadm

Beyler bırakın şu eyşanı saçma sapan işler. Bu dakikadan sonra gedsonun Galatasarayımıza tek yakınlaşması. Sami Yen deplasmanına çıkmasıdır. Silktirsin gitsin afederseniz başka takım yokmuş gibi rizeye giden göt..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ekran görüntüsü 2021-06-29 233456.png

Gedson konusunda biraz baktım tamamen kolpa çıkarın gündemden bonservisi bjk de . 30 milyon Euro serbest kalma maddesi var. Satılırsa herhangi bir fiyata %50 şu benficada. Oyuncunun transfer insiyatifinde benficanin her hangi bir etkisi söz konusu degil.Sacmalamayin
10 m üstü benficanın sormadan satma hakkı var muhabbeti vardı.

Sanmıyorum, %1 bile değildir ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt