- 3 Temmuz 2012
- 134.080
- 80.888
- 5.198
Zahayı alırsak sevınmeyecegımı bıldıreyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanane ulan sananeee!Yalan haber verme ulan
Zorbitmiş mi?
Sen sevin diye transfer yapmıyorlar Recep. Gelmeyecek zaten orda kalacakZahayı alırsak sevınmeyecegımı bıldıreyım
Kandirilmak istemiyorum. En doğal hakkimSanane ulan sananeee!
O yüzden gs liyiz katılıyorumYıllardır transfer takip ederim Galatasaray transfer çalımı atmak için oyuncu almaz Halili ihtiyacımız olduğu için aldık ki zaten bizim eski oyuncumuzdu.Fenerbahce Beşiktaş sever o isleri biz ugrasmayiz o işlerle.
Bu arada alexis Sanchez ve Bakambu skils videolarını izlerken birisi yine dikkatimi çekti yine yeniden Guendouzi tam olarak aradığımız orta saha oyuncusu benimde bir hayalim var. Guendouzi alırsak yine bir renkdaşa forma sözüm var.
TFF, Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa mücadelesini devre arasında Avrupa'da oynatmayı planlıyor.
O zamana kadar takım oturur diye düşünüyorum
Fredi istiyon mu ulanya çok net şampiyon yapar
şu kerem dominguez filan adamlara para vereceğine al gouendiziyi ligin içinden geçsin!
Katarda mıTFF, Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa mücadelesini devre arasında Avrupa'da oynatmayı planlıyor.
O zamana kadar takım oturur diye düşünüyorum
Zaha hangi bölgede oynayacak renkdasne güenduzisi yaw. posyon ve şut kreasyonu konusuna yönelip wilfred Zahayı derhal renklerimize katmalıyız. yine icardinin yarım posyondan çıkardığı gollere bel bağlamıyalım.
Fredi istiyon mu ulan