- 2 Temmuz 2011
- 132.791
- 55.637
- 5.338
Biliyorum ve bunu bildiğim için kendimle gurur ve kivanç duyuyorum.nasilki fatih terim bir tane,sergen zeren de birtane.Sen farklı bir manyaksin Sergen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum ve bunu bildiğim için kendimle gurur ve kivanç duyuyorum.nasilki fatih terim bir tane,sergen zeren de birtane.Sen farklı bir manyaksin Sergen
Aslında bukadar bekleyince dediğin doğru geliyor ama uçurumdan dusmeyelimfırsat ayağımıza gelecek
kader ağlarını örüyor
Solda Kerem var sağda Zaniolo. Dediğin doğru olabilir
Galiba cüzdan boş. 1 aydır leverkusenin 3m istegini 2.5mye indirmeye calisiyoruz. Onumuze kerem piyangosu cikmis cingene pazarligi yapiyoruz. Gerilmeye basladim. Bjk veya ali devreye girip 5 dkda alsinlar da rahatlayalim.boş işlerle uğraşıyoruz
2 aydır takımı ileri çekecek bi angelino alındı
Zaha hala sakatmis.uranuste tepesinde,daha çok sakatlanır,gelmesin bize.tadicte sakatlanacak.yaw yazdığın adamlara bak
birde zahaya bak
Zaha hala sakatmis.uranuste tepesinde,daha çok sakatlanır,gelmesin bize.tadicte sakatlanacak.
boş ver üranüsü yaw zaha bu
Yerli sınırı var hayricim. Yoksa emin ol keremi sutlayip alirim yerineyaw yazdığın adamlara bak
birde zahaya bak
Camiayi karistirma sergenZalgrise elenirsek camiada terim sesleri arsa çıkar
zaha buysa bakambuboş ver üranüsü yaw zaha bu
Bu arada Zaha olup Rashica gelmeyecekse (ki gelmez) Zaha çok gereksiz olur.
Sen torreiraya hic salladın mi renkttasbazı üyeler var
hangi isim çıkarsa çıksın ooo süper transfer süper futbolcu kafasında
gerçekte ise bu topçuların %50si bile zor tutuyor
şimdi şu dominguezin 90 dakikasını izlemeye bile gerek yok skill videosunda bile ne halt olduğu belli
herif çalım atamıyor
fiziken kız gibi
pas kalitesine bakın çok kötü
tek olayı mücadeleci biri belli
sırf mücadeleden o raytingleri almış
birde istatistiğine bakın rezalet