- 26 Kasım 2012
- 179.180
- 241.224
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak guzel kardesim haluktan nevzattan duyduklarini gelio buraya yaziyorsun. Kafana göre uefa listesi bugun yarin verileceği icin kap gelecek diye salliyorsun, sonra patlayinca ben art niyetli oluyorum. Art niyetli olan buradaki insanlari kandirmaya calisandir. Burayi 20 yas alti ergenler de okuyor heyecanlanıyor, bilmiyorsan gaza gelme sallama kimsenin kalbi kırılmasın.Art niyetlisin, sana çıkışmam bu yüzden, bir tek kolpa ifadesi sen değilsin kullanan ama ben bir tek sana yazıyorum sence neden?
ilginç şeyler oluyor heis
Bak guzel kardesim haluktan nevzattan duyduklarini gelio buraya yaziyorsun. Kafana göre uefa listesi bugun yarin verileceği icin kap gelecek diye salliyorsun, sonra patlayinca ben art niyetli oluyorum. Art niyetli olan buradaki insanlari kandirmaya calisandir. Burayi 20 yas alti ergenler de okuyor heyecanlanıyor, bilmiyorsan gaza gelme sallama kimsenin kalbi kırılmasın.
Yarin kap gelince de bilmis olmayacaksin bu arada. Bu allahin belasi aciklamalar bugun degilse yarin yarin degilse onumuzde bilmem kac gun icinde gelecek.
Iyi geceler
Haluk Nevzat mı ya bu kadar kötü niyetli olunur gerçekten... Bunu kanıtla bir daha foruma girersem namerdim, profil açık Nevzat ve Haluk'un yayınlarında dediği bir şeyi onlardan sonra buraya gelip yazdıysam kendimin duyumu gibi herkesin önünde söz veriyorum bir daha asla girmeyeceğim foruma. Yarın olunca da bilmiş olmayacakmışım hahaha!!! Sen kafayı yemişsin. İyi geceler. (İddianı kanıtlamanı bekliyorum, profil açık, kanıtlayamazsan benim de seni kolpa diye itham etme hakkım doğar diye düşünüyorum)Bak guzel kardesim haluktan nevzattan duyduklarini gelio buraya yaziyorsun. Kafana göre uefa listesi bugun yarin verileceği icin kap gelecek diye salliyorsun, sonra patlayinca ben art niyetli oluyorum. Art niyetli olan buradaki insanlari kandirmaya calisandir. Burayi 20 yas alti ergenler de okuyor heyecanlanıyor, bilmiyorsan gaza gelme sallama kimsenin kalbi kırılmasın.
Yarin kap gelince de bilmis olmayacaksin bu arada. Bu allahin belasi aciklamalar bugun degilse yarin yarin degilse onumuzde bilmem kac gun icinde gelecek.
Iyi geceler
Haluk Nevzat mı ya bu kadar kötü niyetli olunur gerçekten... Bunu kanıtla bir daha foruma girersem namerdim, profil açık Nevzat ve Haluk'un yayınlarında dediği bir şeyi onlardan sonra buraya gelip yazdıysam kendimin duyumu gibi herkesin önünde söz veriyorum bir daha asla girmeyeceğim foruma. Yarın olunca da bilmiş olmayacakmışım hahaha!!! Sen kafayı yemişsin. İyi geceler. (İddianı kanıtlamanı bekliyorum, profil açık, kanıtlayamazsan benim de seni kolpa diye itham etme hakkım doğar diye düşünüyorum)
Ben 30 yasindayim kolpa oldugunu bildigim halde Can Tongo twitinde bile heyecanlaniyorum![]()
süper kupa tarihi belli oldu mu?Icardi, üzümlü kekimiz. süper kupada fenere olmadı 2. Hafta TS ye koyar keyiflenirsin umarım.![]()
Telefonda 500, pc de bilmiyorum
Haklısın renktaş, bugünlük başka bir şey için görüşmedim foruma da giremedim, Ordu'da düğündeyim dün gece de yoldaydım KAP duyumu geldiğinde direkt yazdım, şuan daha yeni kendime geliyorum, bende tezcanlıyım çuvaldızı kendime de batırıyorum, bu denli detay ve son noktaya gelmeksizin olaylara girmek mantıklı değil ama diğer türlü de herkes yazdı zaten denecek, kısacası leş bir durum, yazsan bir dert, yazmasan bir dert, acımasızca eleştirmek için pusuda bekleniyor ise daha iyi bir fırsat olmuyor maalesef bazıları için... Yine de teşekkür ederim sana tavsiyen için, sonuna kadar hak veriyorum.Ben senin yerinde olsam kap için tarih vermem, çünkü bu işler evrak işleri, uzayabilir, bir sorum var, burhancanin bahsettiği isim hakkında bir duyumun var mı ?
Hazır gitmişken becao'yu karşılasaydınızarkdaslar 6 saattir havalimanindayiz meliksah ucaklar iniyo demisti son bilgiler nedir inicek mi ucaklar eve mi doniym acil cevap