Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kusura bakma renktaş da tepki gostermeye hakkın yok. duyumların kolpa çıktı. bu da seni kolpacı yapar. niyetinin iyi olması seni kurtarmaz.
Engellemekte özgürsün, atıp atıp hiçbir zaman ortadan kaybolmadık, ben sorumluluğu da cezayı da kabul ediyorum, gelen bilgiyi de ifade ettim (yarın şeklinde), İcardi'yi de Demirbay'ı da benden önce yazan bul dişimi kırarım. Angelino'da biraz işler karışıktı maliyet yanlış olsa da yine benden önce bittiğini ifade eden yok, kaldı ki maliyet tüm basını ve taraftarı da şaşırttı. İyi geceler renktaş.

Engellemekte özgürsün, atıp atıp hiçbir zaman ortadan kaybolmadık, ben sorumluluğu da cezayı da kabul ediyorum, gelen bilgiyi de ifade ettim (yarın şeklinde), İcardi'yi de Demirbay'ı da benden önce yazan bul dişimi kırarım. Angelino'da biraz işler karışıktı maliyet yanlış olsa da yine benden önce bittiğini ifade eden yok, kaldı ki maliyet tüm basını ve taraftarı da şaşırttı. İyi geceler renktaş.
Sabitzer isine ne diyosun

O halde Sabitzer hayırlı olsun diyerek bu günkü nöbetimizi sonlandıralım. Herkese hayırlı geceler.

Iddiali konuşulursa eleştirilebilir yalniz. Bence bunu da unutmamak gerekir. Sen önemseyebilirsin ama bazilari bunu ciddi sanip heycanlaniyorlar, sonra haber dogru çıkmayinca dogal olarak durumu hoş karsilamiyorlar
Evet haklisin abi, sonucta duyumculuk veya bilgi verme olayi bir tercih. Herkes ayni tepkiyi vermeyebilir. Ama ne olursa olsun gün sonunda hepimiz keyif icin okuyoruz vs. Meliksah da muhtemelen yasadiklarindan vs. kendince bir yontem gelistirir. Ama su bence yanlis, kolpa demek benim dünyamda; kasten yalan soyluyor demek. Eger yonetim kaynagini kontrol rttiyse ve izin verdiyse bu adamin soyledikleri kolpa olmaz, hatali olur. Benim nazarimda ise keskin konusmasi hatali, evet dogru:) sonucunda hepimizde biliyoruz ki Bakambu ve Kerem bugun yarin aciklanacak bunu bilmek yeter, sonra goygoya devam

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Melikşah böyle duyum veriyorsan her tepkiye katlanacaksın ama hakaret varsa sallama. Yalan doğru en azından konuşacak iki kelamımız oldu sayende:)

yav ne sorumlulugu ne cezası. fazla ciddiye almışsın bu işi belli ki. senin cezan isminin kolpşaha çıkması olacak. gülüp geçicez hepsi bu.

Meliksahin fazla üzerine gidiliyor bence. Ben bilgi aldigina inaniyorum mesela ama kaynaklarinin ne kadar güvenilir oldugunu Bilemeyiz.

Ha Bunu kendisine de söyledim forumun belli kurallari var hatta özelde yazdim @Melikşah Aydoğan a bilgi alirsan önce Admirlere söyle diye. Orada da Meliksah hatali ve biraz aceleci davraniyor Bunu kabul edelim.

Birbirinize sövmeyin aslolan GS (dinazor ses Tonuyla okunsun)

Ne kadar komiksin sen ya, yangın yapmaktan başka ne katkın var ki senin?

Kolpacı diye itham ediyor birde, İcardi girdim herkesten önce, ertesi gün bitti haberini herkes girdi burda dört dönüyordun ne oldu?

Herkese doğruyu söyledim sana kolpa söyledim öyle mi?

Kolpa atarak menfaat sağladım burada öyle mi?

10 seneyi aşkın üyeyim ben buraya, böyle bir topa girdiğim görülmüş mü?

Zaten zor bir süreç transfer adamlar gazeteci ekmek yiyor bu işten, ne kepazelikler oldu, Bjk Tadic, Bjk Dervişoğlu diyen muhabirler sana göre idam falan edilmeli herhalde?

Kalbinin ekmeğini ye... başka bir dileğim yok.
Yav hadi isine bak herkes okuyor burayi kimin ne oldugu belli

Fazla alıngan olup ciddiye alıyorsunuz bu işi yav sen nasıl selam yazıp duyduklarını yarım saatte bir yazıp keyif alıyorsan .. olmayıncada insanlar keyif alıyor işte. Sanki bakambu senin yüzünden mi gelmedi yani:) siz harbi kafayı yemişsiniz.

yav ne sorumlulugu ne cezası. fazla ciddiye almışsın bu işi belli ki. senin cezan isminin kolpşaha çıkması olacak. gülüp geçicez hepsi bu.
Ciddi kısmında değilim insan eylemlerinin yaptırımını üstlenmeli iyi veya kötü, burası bir forum, sözlerimin ve yaptıklarımın arkasında duruyorum, bunda kötü bir şey var mı renktaş :)

Kalp kırmayalım arkadaşlar, 3 günlük dünya. Biz başkalarına benzemeyiz. Bu mevzular için birbirimizi kırmaya değmez.

İsteyen inanır nasıl tier 1-2lere inandığı gibi isteyende resmi haberi bekler. O tier 1-2lerde yanılabiliyor yeri gelince.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt