Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Engellemekte özgürsün, atıp atıp hiçbir zaman ortadan kaybolmadık, ben sorumluluğu da cezayı da kabul ediyorum, gelen bilgiyi de ifade ettim (yarın şeklinde), İcardi'yi de Demirbay'ı da benden önce yazan bul dişimi kırarım. Angelino'da biraz işler karışıktı maliyet yanlış olsa da yine benden önce bittiğini ifade eden yok, kaldı ki maliyet tüm basını ve taraftarı da şaşırttı. İyi geceler renktaş.kusura bakma renktaş da tepki gostermeye hakkın yok. duyumların kolpa çıktı. bu da seni kolpacı yapar. niyetinin iyi olması seni kurtarmaz.
w. bizarre ahbert
Sabitzer isine ne diyosunEngellemekte özgürsün, atıp atıp hiçbir zaman ortadan kaybolmadık, ben sorumluluğu da cezayı da kabul ediyorum, gelen bilgiyi de ifade ettim (yarın şeklinde), İcardi'yi de Demirbay'ı da benden önce yazan bul dişimi kırarım. Angelino'da biraz işler karışıktı maliyet yanlış olsa da yine benden önce bittiğini ifade eden yok, kaldı ki maliyet tüm basını ve taraftarı da şaşırttı. İyi geceler renktaş.
Aynen öyle. Karar sizin ister engelleyin ister engellemeyin, iyi gecelerAynen öyle. Iddiaları ortaya atarsan bunu önceden bilmen gerekiyor. Burasi dingonun ahiri degil bir Galatasaray forumudur
Evet haklisin abi, sonucta duyumculuk veya bilgi verme olayi bir tercih. Herkes ayni tepkiyi vermeyebilir. Ama ne olursa olsun gün sonunda hepimiz keyif icin okuyoruz vs. Meliksah da muhtemelen yasadiklarindan vs. kendince bir yontem gelistirir. Ama su bence yanlis, kolpa demek benim dünyamda; kasten yalan soyluyor demek. Eger yonetim kaynagini kontrol rttiyse ve izin verdiyse bu adamin soyledikleri kolpa olmaz, hatali olur. Benim nazarimda ise keskin konusmasi hatali, evet dogruIddiali konuşulursa eleştirilebilir yalniz. Bence bunu da unutmamak gerekir. Sen önemseyebilirsin ama bazilari bunu ciddi sanip heycanlaniyorlar, sonra haber dogru çıkmayinca dogal olarak durumu hoş karsilamiyorlar
yav ne sorumlulugu ne cezası. fazla ciddiye almışsın bu işi belli ki. senin cezan isminin kolpşaha çıkması olacak. gülüp geçicez hepsi bu.Engellemekte özgürsün, atıp atıp hiçbir zaman ortadan kaybolmadık, ben sorumluluğu da cezayı da kabul ediyorum, gelen bilgiyi de ifade ettim (yarın şeklinde), İcardi'yi de Demirbay'ı da benden önce yazan bul dişimi kırarım. Angelino'da biraz işler karışıktı maliyet yanlış olsa da yine benden önce bittiğini ifade eden yok, kaldı ki maliyet tüm basını ve taraftarı da şaşırttı. İyi geceler renktaş.
Yav hadi isine bak herkes okuyor burayi kimin ne oldugu belliNe kadar komiksin sen ya, yangın yapmaktan başka ne katkın var ki senin?
Kolpacı diye itham ediyor birde, İcardi girdim herkesten önce, ertesi gün bitti haberini herkes girdi burda dört dönüyordun ne oldu?
Herkese doğruyu söyledim sana kolpa söyledim öyle mi?
Kolpa atarak menfaat sağladım burada öyle mi?
10 seneyi aşkın üyeyim ben buraya, böyle bir topa girdiğim görülmüş mü?
Zaten zor bir süreç transfer adamlar gazeteci ekmek yiyor bu işten, ne kepazelikler oldu, Bjk Tadic, Bjk Dervişoğlu diyen muhabirler sana göre idam falan edilmeli herhalde?
Kalbinin ekmeğini ye... başka bir dileğim yok.
Ciddi kısmında değilim insan eylemlerinin yaptırımını üstlenmeli iyi veya kötü, burası bir forum, sözlerimin ve yaptıklarımın arkasında duruyorum, bunda kötü bir şey var mı renktaşyav ne sorumlulugu ne cezası. fazla ciddiye almışsın bu işi belli ki. senin cezan isminin kolpşaha çıkması olacak. gülüp geçicez hepsi bu.
Art niyetlisin, sana çıkışmam bu yüzden, bir tek kolpa ifadesi sen değilsin kullanan ama ben bir tek sana yazıyorum sence neden?Yav hadi isine bak herkes okuyor burayi kimin ne oldugu belli