Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.718
- 94.836
- 4.978
destekliyorum sadece sorunu teşhis etmek için uğraşıyorum. Tatava yapma alt gr tuşunu yuttururum sanavelev ki öyle
yargılama yardım et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
destekliyorum sadece sorunu teşhis etmek için uğraşıyorum. Tatava yapma alt gr tuşunu yuttururum sanavelev ki öyle
yargılama yardım et
Bizim oynayacağımız tur sayısı üzerinden yapılıyor o yorumlar, söylemler. 2. turdan bahsettiyse, Zalgiris sonrası oynayacağımız turu işaret etmiştir.e erden timur 2.turdan önce falan demiş bazı transferler için.nasıl oluyo bu?acıklamayı yanlıs mı aksettirdiler acaba?
hiçbişey anlamadım ya.bu dediği 3-4 transfer bir üst tura cıkıncaya kadar mı mumkun yani?1 agustosa kadar mı olacak?Bize göre 2. turdan bahsetmis
Genel olarak biz SL. Ön elemeleri ikinci turundan basliyoruz ve bu Bizim için birinci tur anlamina geliyor
rakipler kim?hakikaten 3. tur çok kritik ve görüldüğü kadar kolay değil
Dun Sami Yen de yalanlamadizahayı yalanlamadı
zaha zu gs
tüm üyeler susma hakkını kullansın, bi hc nöbeti daha bitirir bizi ve dünyayı.
Kurudun mu transfersizlikten
rakipler kim?
3-4 transfer demiş ya,bizim ilk mac 25 agustos,2.cisi 2 agustos.yani bu tur bitene kadar mı gelecek o 3-4 transferBizim oynayacağımız tur sayısı üzerinden yapılıyor o yorumlar, söylemler. 2. turdan bahsettiyse, Zalgris sonrası oynayacağımız turu işaret etmiştir.
Kesinlikle ben 3. turdaki rakipleri Playoff turuna göre cok daha ters olarak görüyorumhakikaten 3. tur çok kritik ve görüldüğü kadar kolay değil
Bizim oynayacağımız tur sayısı üzerinden yapılıyor o yorumlar, söylemler. 2. turdan bahsettiyse, Zalgris sonrası oynayacağımız turu işaret etmiştir.
Kisaca Zalgiris müsabakalarindan sonra KAPlar havada uçusacakhiçbişey anlamadım ya.bu dediği 3-4 transfer bir üst tura cıkıncaya kadar mı mumkun yani?1 agustosa kadar mı olacak?
avrupa kupası veya sampiyonlar ligi için agustosta cosacagımız kesinde,kafam karıstı biraz sadeceKisaca Zalgiris müsabakalarindan sonra KAPlar havada uçusacak
Ki daha öncesinde de olabilir
Görüşecek fırsat olmadı ama düşmemiş zenci bir orta saha deniyor, net bir şey olursa ifade edelim Xükrü beyDuyum var mı genco
çok açıklayıcıprag aek filan vardı
GueyeGörüşecek fırsat olmadı ama düşmemiş zenci bir orta saha deniyor, net bir şey olursa ifade edelim Xükrü bey