- 23 Ocak 2019
- 22.150
- 28.611
- 2.183
Zalgiris ile oynayacağımız turdan sonrası için 3-4 transfer olacakmış.3-4 transfer demiş ya,bizim ilk mac 25 agustos,2.cisi 2 agustos.yani bu tur bitene kadar mı gelecek o 3-4 transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zalgiris ile oynayacağımız turdan sonrası için 3-4 transfer olacakmış.3-4 transfer demiş ya,bizim ilk mac 25 agustos,2.cisi 2 agustos.yani bu tur bitene kadar mı gelecek o 3-4 transfer
Aha Kessie geliyor. @Okan ÖzkanGörüşecek fırsat olmadı ama düşmemiş zenci bir orta saha deniyor, net bir şey olursa ifade edelim Xükrü bey
Ben emirsiz bir tek adım atmadım.bugün de kap falan yokmuş istifa @Melikşah Aydoğan
Ben su yönden gerildim biraz Zalgrisi her türlü yeneriz gözü kapali yeneriz ama Zalgirs maçi ve 3. Tur maçlari arasinda takim oturmali.avrupa kupası veya sampiyonlar ligi için agustosta cosacagımız kesinde,kafam karıstı biraz sadece
Thomas Partey'i gönderecekti Arsenal. Potansiyel transfer listeme yazmıştım.Adı çıkmamış olup sürpriz bir şekilde ilgilenme potansiyelimiz olan isimler;
Thomas Partey
Vitinha
Lucas Ocampos
Thiago Almada
Corentin Tolisso
Exequiel Palacios
Saul Niguez
Ederson (Atalanta)
Kolpa ise üstüne Barış salacağım ona göreGörüşecek fırsat olmadı ama düşmemiş zenci bir orta saha deniyor, net bir şey olursa ifade edelim Xükrü bey
En az 20 isterler benceThomas Partey'i gönderecekti Arsenal. Potansiyel transfer listeme yazmıştım.
Görüşme var dendi bi durun ya salan salana, sıkıştıkça gaz çıkartıyonuzKolpa ise üstüne Barış salacağım ona göre
çok açıklayıcı
Thomas Partey'i gönderecekti Arsenal. Potansiyel transfer listeme yazmıştım.
kolay mı bunlar lan
Aris | Kıbrıs Rum Kesimi |
* Astana | Kazakistan |
* M.Haifa | İsrail |
* Zalgiris | Litvanya |
* HJK Helsinki | Finlandiya |
* F.Tallinn | Estonya |
* Shamrock | İrlanda |
* New Saints | Galler |
* O.Ljubljana | Slovenya |
* Z.Mostar | Bosna Hersek |
F.Tallinn gelecek
Aris Kıbrıs Rum Kesimi * Astana Kazakistan * M.Haifa İsrail * Zalgiris Litvanya * HJK Helsinki Finlandiya * F.Tallinn Estonya * Shamrock İrlanda * New Saints Galler * O.Ljubljana Slovenya * Z.Mostar Bosna Hersek
değil valla, isveç ten hacken var, sparta prag var, aek vb var, bunlar sağlam takımlar, liglerinde zaten şampiyonlar ve bu ligler köy ligleri falan da değil, playoff ta ise daha da zorlaşırhakikaten 3. tur çok kritik ve görüldüğü kadar kolay değil
Burayı okuyor demek ki o kişi.Galatasaray sözlükte bir renktaş Saul'un radarımızda olduğunu yazmış. En sonunda şu adamla alakalı bir haber gördüm şükür. İnşallah gelir inşallah