Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.504
- 11.960
- 773
Nelsonu yerine free beleş bonucci gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyüpspor deneme antrenmanina çikacaklar
Sami Karakoç: “Sil”
Sanchez daha iyi oyuncu, ayrıca atletik olması bize daha çok uyar savunma arkasına koşularda daha iyi olur
Sanchez için söyleyeceğim bu. O seviye için biraz sorunlu olabilir bizim için gayet iyi.Sanchez nasıl daha iyi oyuncu abi 2 senedir Nelson bizde 80 maça çıkmış bariz hatasıyla yedirdiği gol hatırlamıyorum bu kadar güvenilir stoper zor bulunur.Sanchez benim gördüğüm kadarıyla Luyindama tipi stoper tek başına maçı domine de edebilir,rakibe de verebilir.Nelsonun eksik kaldığı tek yön oyun kurma o açığı da Abdülkerim-Angelino rahatlıkla kapatır.
Bugün açıklama gelmezse dün fesih oldu haberi kolpa olduğunu anlarızHaydi icardiyi anladikta artik bakambu acilen gelmesi gerek ön eleme maci yaklasiyor.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nevzat yeni isim aciklayacakti dün, söyledi mi
Senin yüzünde 1 şey var amaMelissa Vargas
Ebrar Karakurt
Zehra Güneş
Gsde
Başakşehir'in kalecisi Muhammed Şengezer'e teklif yapmışıznevzat yeni isim aciklayacakti dün, söyledi mi
nevzat yeni isim aciklayacakti dün, söyledi mi
Bu boslugu toparliyacak kisi biraz süratli ve cevik olmali onun icin paredes gibi oyunculari istemiyorum.Angelino çılgın gibi ön alana çıktığı için arkasını toparlayacak orta saha elemanı çok önemli olacak oyuncu tercihinin bu bütünlüğü sağlayacak şekilde yapılması çok önemli ... Paredes yada bu ayarda bir oyuncu tercihi de hocanın belirttiğim hususa dikkat ettiğini gösteriyor...