Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot 2023-07-17 at 9.26.41 AM.webp

Bu gençler ne olacak?

Sanchez daha iyi oyuncu, ayrıca atletik olması bize daha çok uyar savunma arkasına koşularda daha iyi olur

Sanchez nasıl daha iyi oyuncu abi 2 senedir Nelson bizde 80 maça çıkmış bariz hatasıyla yedirdiği gol hatırlamıyorum bu kadar güvenilir stoper zor bulunur.Sanchez benim gördüğüm kadarıyla Luyindama tipi stoper tek başına maçı domine de edebilir,rakibe de verebilir.Nelsonun eksik kaldığı tek yön oyun kurma o açığı da Abdülkerim-Angelino rahatlıkla kapatır.

Nelson totnimda mi oynuyor biz niye nelson icin teklif veriyoruz

Sanchez nasıl daha iyi oyuncu abi 2 senedir Nelson bizde 80 maça çıkmış bariz hatasıyla yedirdiği gol hatırlamıyorum bu kadar güvenilir stoper zor bulunur.Sanchez benim gördüğüm kadarıyla Luyindama tipi stoper tek başına maçı domine de edebilir,rakibe de verebilir.Nelsonun eksik kaldığı tek yön oyun kurma o açığı da Abdülkerim-Angelino rahatlıkla kapatır.
Sanchez için söyleyeceğim bu. O seviye için biraz sorunlu olabilir bizim için gayet iyi.

Guerreiro ve Grimaldo olmayınca listenin ilk sırasına Angelino yazıp çöktük

Tielemans olmadı, Paredes vb. olmaz ise yine aynı kalite oyuncu gelecektir

Angelino çılgın gibi ön alana çıktığı için arkasını toparlayacak orta saha elemanı çok önemli olacak oyuncu tercihinin bu bütünlüğü sağlayacak şekilde yapılması çok önemli ... Paredes yada bu ayarda bir oyuncu tercihi de hocanın belirttiğim hususa dikkat ettiğini gösteriyor...

nevzat yeni isim aciklayacakti dün, söyledi mi

Nelsson için 15 m nakit + Sanchez kabul edilebilir

Çok fazla vakit kaybetmeden yerini Sanchez ile doldurmuş oluruz

Sanchez kendini kanıtlamış değerli bir oyuncu

Size 1 sorum var.Yedek kaleci için Beşiktaş daha Mert Günokla anlaşamamış.Gelmesini ister misiniz?Ben 1 yandan takımı karıştırabileceğini de düşünüyom.Bazı maçlar yedek kalmak istemeyebilir oynamak isteyebilir diye..

Angelino çılgın gibi ön alana çıktığı için arkasını toparlayacak orta saha elemanı çok önemli olacak oyuncu tercihinin bu bütünlüğü sağlayacak şekilde yapılması çok önemli ... Paredes yada bu ayarda bir oyuncu tercihi de hocanın belirttiğim hususa dikkat ettiğini gösteriyor...
Bu boslugu toparliyacak kisi biraz süratli ve cevik olmali onun icin paredes gibi oyunculari istemiyorum.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt