Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.694
- 36.216
- 2.773
Yuh. Erden timur vermez bence o parayı
bak sen de fazla buldun
normalde etmez mi fredin kalitesi o kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuh. Erden timur vermez bence o parayı
Sakatlığını atlatmış, hazır bir Van de Beek orta sahada çoğu sıkıntımızı çözer bu riske girmeliyiz diye düşünüyorum Fred ve Parades'tense.wonderkid olmasına gerek yok baş altı lig ve takımlarda oynayan 25 26 yaşında biri de olur
O yasta oyuncuya o kadar bonservis vermek bizim gibi butcesi/geliri olan takimlar icin tamamen yanlis bir politika. Erden beyin boyle sacma bir politikaya girecegini sanmiyorum. Icardi’yi ornek vermeyin cunku onunki cok ozel bir durum.Fred için teklifimiz 8-8.5 milyon euro olarak revize edildi, bilginize.
Sakatlığını atlatmış, hazır bir Van de Beek orta sahada çoğu sıkıntımızı çözer bu riske girmeliyiz diye düşünüyorum Fred ve Parades'tense.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben yaşa değil paraya takıldım fred yaşlı değil ama 30 yaş üstü topçunun bonservisi fazla yüksek olmazbak sen de fazla buldun
normalde etmez mi fredin kalitesi o kadar
VerirYuh. Erden timur vermez bence o parayı
Krasnodar'dan bu zamana kadar bir oyuncu aldık mı hiç hatırlamıyorum. Ne işe yarıyor bu abimizEvet sanırım Demirbilek adlı Galatasaray'lıydı. Yani istememiz halinde almamamız için hiçbir sebep yok. Ama nedense ne yönetimde ne forumda bu yönde hiçbir kıpırtı yok.
Abone olalim rtaşlar
Şampiyonluk gören son fbli
Hala yasiyon amaBir Dembele dedim diye linç yedim.
Angelinoyu bile tokiden ev alır gibi almış bir adam