Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adettendir renktaş. Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

O kadarına gerek yok Spertsyan'ı bize verse yeter inan. Bu vesikeyle tüm forumu bu konuda yangına davet ediyorum.

@Melikşah Aydoğan kaynağın yönetime yakınsa duyumla uğraşıp linç yiyeceğine git şu Spertsyanı bir kulübe anlat da Demirbilek bize hediye etsin.

Her seferinde kolpa oldugu ortaya çikan birisini ciddiye almamak gerekiyor.Anti-melikşahçilar toplanin.

Artık Paredes'den daha çok istiyorum
20230720_194402.webp

Şu dönüşümlü 3. yerli oynayacak mevkideki yabancılar için "yedek kalmaya gelmez" ezberinizi bırakın artık rica ediyorum.

Minimum 51, belki 53-55 civarı TR kupası hariç resmi maçımız olacak. Angelino 10 tanesinde yedek kaldım diye laf mı edecek? Paredes/Fred 10 tanesinde ben ilk 11 oynamadım diye darlayacak mı? Ciddi sakatlıklarla boğuşmuş ve son 2 yıldır az süre almış Zaniolo, sakatlanmaması için Avrupa-Lig 3 günde bir oynatmıyorlar, arada bir ligde dinlendiriyorlar diye sıkıntı mı çıkaracak? Geçen sene bile yorulduğu için arada dinlendirmek veya erken oyundan almak zorunda kaldığımız atom karınca Torreira bir 5-10 maç kulübede başlasa falan çok mu dert edecek? Sakatlık-ceza olmadan yapılabilecek rotasyonlar bakın bunlar sadece...

Ligde 38 maç var. Her maç 3 yerliden 114 yerli ilk 11 oynatma mecburiyetimiz var.

- Kerem 30, Abdülkerim 30, etti 60. Kaldı geriye 54.
- 10 maç Kazımcan sol bek. Kaldı 44 (Angelino 28 lig maçı, en az 10-12 de Avrupa maçı oynayacak)
- 15 maç BAY sağ veya sol kanat. (Kerem-Zaniolo-Rashica'dan artan formalar) Kaldı 29.
- Gelirse en az 20 maç Demirbay de. Kaldı 9.
- Nelsson arada dinlenirse Kaan veya Emin en az 4 tane alır (Abdülkerim yerine oynayacakları maçları saymıyorum) Kaldı 5.
- Torreira da 5 maç en az dinlenir, Berkan veya Kaan oynar. Kaldı 0. (ki daha fazla dinlenir Torreira ama belki bazısında yerine yabancı oynamış gibi olur diye az tuttum)

Iyi transfer olurdu ama Erden bile onu getiremez. Oyuncu kendisi Ajaxa gitmek istiyormuş. Ayrıca Ermeni topcuyu Turkiyeye getirmek kolay degil malum sebeplerden dolayı.

Ayrıca birde Ajax kulübün istediği rakama çıkmıyor renkdaş. Yani istemek yetmiyor. Mesela ben de senelerdir Real Madrid'i istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt