- 31 Aralık 2015
- 14.616
- 9.548
- 1.588
8 mi 8.5 mu ? Bı karar ver. 500 bin Euro'ya burada çoğu kişinin hayatı kurtulur.Fred için teklifimiz 8-8.5 milyon euro olarak revize edildi, bilginize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 mi 8.5 mu ? Bı karar ver. 500 bin Euro'ya burada çoğu kişinin hayatı kurtulur.Fred için teklifimiz 8-8.5 milyon euro olarak revize edildi, bilginize.
Adettendir renktaş. Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Noldu lan mapustan mi ciktinBak hala utanmadan kolpalamaya devam ediyo
Dün kolpamı kanıtlarsanız forumu bırakmazsam en adiyim dedi kanıtladık hala burda
Nevzat 6.5 a çıktı GS diyor8 mi 8.5 mu ? Bı karar ver. 500 bin Euro'ya burada çoğu kişinin hayatı kurtulur.
Benim oğlan var 6 yaşında altınordu altyapıda bitiricilik iyi biraz fizik eksik, olur mualtınordu küme düşmüş yeni görüyorum vay be
iyi genç oyuncuları varsa alalım
Krasnodar'dan bu zamana kadar bir oyuncu aldık mı hiç hatırlamıyorum. Ne işe yarıyor bu abimiz
Araya adam sok beni gsc efsanesi yapNoldu lan mapustan mi ciktin
Ewet aylardır mıhlıydımNoldu lan mapustan mi ciktin
Fizik önemli renkttasBenim oğlan var 6 yaşında altınordu altyapıda bitiricilik iyi biraz fizik eksik, olur mu
Fredi aliyoruzSelamün aleyküm
Gelişmeler hakkında bilgi alabilir miyim?
Sen Zehranin efsanesisin olmazAraya adam sok beni gsc efsanesi yap
Iyi transfer olurdu ama Erden bile onu getiremez. Oyuncu kendisi Ajaxa gitmek istiyormuş. Ayrıca Ermeni topcuyu Turkiyeye getirmek kolay degil malum sebeplerden dolayı.
Yok yedim içtim durmadan aklıma gelmedin.Ewet aylardır mıhlıydım
Hiç hakkımı aradın mı?
Nevzat 6.5 a çıktı GS diyor
Zehra'nın bir şeyi olmak beni mutlu ederSen Zehranin efsanesisin olmaz