Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol oynarken Galatasaray'da da forma giymis Türk sinemasının kötü roldeki Avrupai ünlü jönü kimdir?(ipucular:Turk sinemasi 70li yillarda erotik bir yöne kayinca oyunculugu bırakmıştır.ne yazikki 1997 de bir trafik kazasında ölmüştür. Ayrıca kapalicarsida dükkanı vardır yaşadığı yıllarda )

Zergen Seren

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bakambu iyi bir forvet. Bakambu-Halil-Barış rotasyonu ön elemeler ve lig için bir süre idare eder gayet.
Halilin idare edebileceği tek turnuva oda bir ihtimal Türkiye kupası ilk.tur maçı olabilir.Baska hiçbir yerde ve platformda o topçu bize gram.katki yapacak seviyede değil bence

Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.
Sehir efsanesi dedigim bu zaten. Yok oyle bir olay benim bildigim kadari ile. Esta construction denen bir insaat firmasinin kurucusu. Oyle Koc’dan buyuk bir holding falan degil. Bana tamamen uydurma geliyor.

Bi mucize olsa da şunların önüne torreira fred sabitzer çeksek ne guzel olur yaw.
Şimdi bazı renktaşlar gelir bu hat çok defansif olur diyebilir ama sabitzer alınacak veya alabileceğimiz on numaradan hiç aşağı kalmaz.Çok ciddi skor katkısı verir diye düşünüyorum.Çok zeki topçu.Bu sayede ileri üçlünün defansif zaafiyetinide en aza indirmiş oluruz.

Bencede meliksah banlamamalı takılsın birakin

Helal, araplara sg çeken topçulara hastayım
F0l6pRHXwAAwEdQ

Bakambu haberlerinden gına geldi.adama nazarım değecek,yeter.zaten istemedim onu ve halili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt