- 12 Haziran 2015
- 32.966
- 25.894
- 2.533
Bu yaz dönemi transfer ile ilgili rezalet bir muhabir performansı görüyoruz. Üzücü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca birde Ajax kulübün istediği rakama çıkmıyor renkdaş. Yani istemek yetmiyor. Mesela ben de senelerdir Real Madrid'i istiyorum.
Jorginho alicaz kaynak yok
Hiç işimize yaramayacak bir futbolcuJorginho alicaz kaynak yok
Arsenal ucuza bırakıyor böyle oyuncuları yaşı da geldi tam bizlik adam top oyunda 10 dakika filan kalıyor zaten akar her türlüBence de . Daha öncede yazmıştım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SebepHiç işimize yaramayacak bir futbolcu
Bahattin Demirbilek sehir efsanesi hala devam ediyor mu? Bu adamin servetinin milar dolarlar oldugu hikaye gibi. Ayrica hayatinda takimimiza ne katki yapmis?şuan istemiyor, ama gelecekte ne olacagi belli degil. feyenoord da devreye girmiş, şymanskinin yerine mutlaka topçu alacaklardir.
tuhaf tipli Galatasaray taraftari Demirbilek eger gerçekten kulubu seviyorsa yardimci olur, sadece uzaktan sevmekle olmuyor bu işler hürmetler
Yak beni de CihanımSerhanı ve ekürilerini banlıyorum. Sen ortalıkta dolaşma, dolaşma ki ben burayı yakarken sen de yanmayasın.
Bahattin Demirbilek sehir efsanesi hala devam ediyor mu? Bu adamin servetinin milar dolarlar oldugu hikaye gibi. Ayrica hayatinda takimimiza ne katki yapmis?
Kısaca bahsedeyim.Bahattin beyle ilgili pek bilgi yok rtaş
Biri aydınlatırsa ben de seviniceğim