Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yaz dönemi transfer ile ilgili rezalet bir muhabir performansı görüyoruz. Üzücü.

Ayrıca birde Ajax kulübün istediği rakama çıkmıyor renkdaş. Yani istemek yetmiyor. Mesela ben de senelerdir Real Madrid'i istiyorum.

şuan istemiyor, ama gelecekte ne olacagi belli degil. feyenoord da devreye girmiş, şymanskinin yerine mutlaka topçu alacaklardir.

tuhaf tipli Galatasaray taraftari Demirbilek eger gerçekten kulubu seviyorsa yardimci olur, sadece uzaktan sevmekle olmuyor bu işler hürmetler

Bence de . Daha öncede yazmıştım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arsenal ucuza bırakıyor böyle oyuncuları yaşı da geldi tam bizlik adam top oyunda 10 dakika filan kalıyor zaten akar her türlü

şuan istemiyor, ama gelecekte ne olacagi belli degil. feyenoord da devreye girmiş, şymanskinin yerine mutlaka topçu alacaklardir.

tuhaf tipli Galatasaray taraftari Demirbilek eger gerçekten kulubu seviyorsa yardimci olur, sadece uzaktan sevmekle olmuyor bu işler hürmetler
Bahattin Demirbilek sehir efsanesi hala devam ediyor mu? Bu adamin servetinin milar dolarlar oldugu hikaye gibi. Ayrica hayatinda takimimiza ne katki yapmis?

Fred'e 8-9 milyon euro Para vereceğimize onun yerine genç ve geleceği olan bir topçuyu alalım.

Muslera
Boey Nelsson Abdul Angelino
Fred Torreira
Rashica Zaniolo Kerem
İcardi

Wanda yengem yine kozmetik paylasiyo.bi yerde daha ürünü tanitilacakmis,ona sevinmiş galiba

yok mu 20 yaşında fred 1.5 milyon yurroya.. tarayın bakalım dünyayı..

Bahattin beyle ilgili pek bilgi yok rtaş
Biri aydınlatırsa ben de seviniceğim
Kısaca bahsedeyim.

Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt