- 3 Temmuz 2012
- 133.871
- 80.752
- 5.198
berkandan iyi oynuyormidtsjö'den nasıl kurtulacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berkandan iyi oynuyormidtsjö'den nasıl kurtulacağız
Başka bir mesajını alıntılayarak ne demek istediğimi daha detaylı anlattım.2 olur bazen 3 pozisyon
berkandan iyi oynuyor
clyi napim cl 6 maç lig 38 maçLigde oynarsın en fazla CL de fazla hayalcilik olur o tarz oyun sistemi.
Mertens ve alınması planlanan 10 numara ne olacak o durumda? Totalde orta saha rotasyonu 8 kişiye tırmanıyor. 7 kişi olsa yine neyse ama bence mümkünse 6 olmalı. Burada harcanacak maaşlar da önemli. Mertens, Oliveira ve Demirbay kulübede olacağı düşünülen isimler. Total maaşları €9m'ye yakın bir miktar oluyor, maaş bütçesi €35-40m olan bir kulüp için korkunç bir rakam
Midtsjo gider eğer Kerem ve bir yabancı alınırsa. Zaten süre alamaz fazla.Başka bir mesajını alıntılayarak ne demek istediğimi daha detaylı anlattım.
Bazen 4-2-3-1 bazen 4-3-3 oynayacağız diyelim. Totalde 7'den fazla orta saha yine mantıklı olmuyor
Şu an görünen senaryoda Mertens, 10 numara transferi, Torreira, 8 numara transferi, Oliveira, Demirbay, Midtsjö, Berkan gibi 8 kişilik bir ekip oluyor genel orta saha rotasyonu için
Bende aynı düşüncedeyim sırf bu sebeple bile tercih edilmiş olabilir.
10 numara alınmayacaksa mantıklı ama ben tam aksine kesin alınacak gözüyle bakıyorum10 numara gelmez bu saatten sonra beklemiyorum yani, Mertens kalırsa tabi.
Az önce Şükrü'nun mesajına ithafen sebepleriyle anlattım
Evet ama Okana bağlı işte. Bazı hocalar oynattiklari oyunu ısrarla devam ettirmek istiyorlar.Ayni sistemle devam etmemiz zor çünkü geçtiğimiz sezon geçiş oyunu oynadık bu sezon daha cok possession futboluna geçeceğiz mecburen gibi ayrıca Mertens her mac banko olacagi meçhul. Avrupa maçları da varken Torreira, Paredes-Fred (hangisi gelecekse) Kerem D. ve Sergio ile daha kontrollü orta saha daha olası.
Midtsjö gider demeyelim de gitmek zorunda diyelim. Para verebilecek bir talip çıkacağına pek emin değilimMidtsjo gider eğer Kerem ve bir yabancı alınırsa. Zaten süre alamaz fazla.
Midjö gider 10 numarayı da forvet gibi sayıyor zaten okan hoca kaldı 6Başka bir mesajını alıntılayarak ne demek istediğimi daha detaylı anlattım.
Bazen 4-2-3-1 bazen 4-3-3 oynayacağız diyelim. Totalde 7'den fazla orta saha yine mantıklı olmuyor
Şu an görünen senaryoda Mertens, 10 numara transferi, Torreira, 8 numara transferi, Oliveira, Demirbay, Midtsjö, Berkan gibi 8 kişilik bir ekip oluyor genel orta saha rotasyonu için
Kesinlikle abi bunların bi çoğu forma verildiğinde kasıtlı bile oynamıyor olabilir salalım boşa diyealt yapı mı
fbli yetistirme merkezi mi anlamadık
Basın da çok çıkıyorSörlothhhh
Sn erden timur bu hainlere gerekenı yaparKesinlikle abi bunların bi çoğu forma verildiğinde kasıtlı bile oynamıyor olabilir salalım boşa diye
Midtsjo gider eğer Kerem ve bir yabancı alınırsa. Zaten süre alamaz fazla.
Mertens de forvet oluyor o durumda ve başa dönüyoruz iki mevki için 5 oyuncu ediyor. Torreira, Fred/Transfer, Oliveira, Demirbay, Berkan hepsinin bol bol dakika alma beklentisi olacak haklı olarak. Sakatlık ceza maç trafiği yoğunluğu derken doğal yollarla çözülmezse bu süreç bence baş ağrıtabilirMidjö gider 10 numarayı da forvet gibi sayıyor zaten okan hoca kaldı 6