Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakter testini bunlara da yapmak lazım dünya Yıldız adam Galatasaray diye ölüyor dünkü bebeler kendini oldum sanıp tribe giriyor
Yeni tesislerle birlikte büyük bir yapılanma yapılacak.
Karakter, dayanıklılık vs. Bir süre sonra 18ine gelince gelişim gösteremeyen şutlanır zaten.
Alttan gelenler de burada olmak için yırtınacaklar ama nafile.
Ayrıca madem fenere bayılıyorsunuz altyapısına gitseydiniz it herifler.

Berkan bir beklentiye girmesin bir zahmet renkdas. Normalde gecen sene basinda yollaniyordu kalmak istedi gorusmus hocayla. Tipki Emre ve Taylan'in gorustugu gibi ve o kalmak istemis. Iyi de yapti fayda verdi ancak hepimiz biliyoruzki yetenekleri vs kisitli yanisi kendisi de farkinda bu durumun o nedenle bir ariza cikarmayacaktir. Hatta, yer yer, bizi 8+3 belasindan da kurtaracaktir (cift forvet oynatma, Zaniolo + Rashica ayni anda oynatma vs.. gibi).
İlk cümlen hariç katılıyorum. Neden beklentiye girmeyecekmiş adam iyi oynadı iyi oynayan adam oynamanın hakkı olduğunu düşünür doğal olarak

Yeni tesislerle birlikte büyük bir yapılanma yapılacak.
Karakter, dayanıklılık vs. Bir süre sonra 18ine gelince gelişim gösteremeyen şutlanır zaten.
Alttan gelenler de burada olmak için yırtınacaklar ama nafile.
Ayrıca madem fenere bayılıyorsunuz altyapısına gitseydiniz it herifler.
Kesinlikle bu bahsettiğin olayın yapılması lazım u21 diyip geçme hocam hepsi maliyet gerçekten tonla işe yaramaz adama yatırım yapıyoruz karşılığı yok

Geçen yıl sakatlık çok yaşamadık ama bunun tek kulvarla da ilgisi varsı bu sene mutlaka yaşanır bu bir gerçek bunun daha cezalısı falanda olunca 5 tane orta saha fazla değil rtaş

+ ara verildi lige Naci hemde iki uzun ara. O aralarda Muslera iyilesti, hatirliyorum Oliviera iyilesti. Bir ara Midtsjo de sakatti.

Kesinlikle salca olmaliyiz almasak bile. Sureclerini uzatmaliyiz yada maliyetlrini zorlamaliyiz. fenev suan hepimizin malumu +3 yerli konusunda sorun yasiyor. Ferdi tamam. Kalan iki isim de soru isaretleri var. Kaleci net degil. Mert'i alirlarsa net oynatirlar.
Merti oynatsalar ne oynatmasalar ne ya. Keske oynatsalar bekte koca bir çukur olur keza olur da ferdinin performansi falan dibe gelir işte şenlik o zaman başlar.

İlk cümlen hariç katılıyorum. Neden beklentiye girmeyecekmiş adam iyi oynadı iyi oynayan adam oynamanın hakkı olduğunu düşünür doğal olarak

Soyle ki, oyuncu kendini bilir ve bilmeli. Bazi oyuncular vardir Icardi seviyesi, bazilari vardi gozun kapali yazarsin Torreira-Muslera-Abdul gibi, bazilari vardir ara sira sans bulurlar. Bir de bazilari vardir, bench'i zenginlestirir. Berkan bu sinifta. +3 olmasa soruyorum sana samimiyetle, Berkan'i ister miydin Galatasaray'a ? Cevabin evet ise, bana katilmamakta (ilk cumleme) dogru yapiyorsun cunku ben net Berkan'in bu yasta bu yetenegiyle N.S.A'da benchi zenginlestirmek disinda bu seviyenin oyuncusu olmadigi dusunuyorum. Bunu son iki hazirlik macinda da ziyadesiyle gosterdi.

Bence fred işinde de çok acele etmemek lazım.Transfer sezonunun sonuna doğru daha maliyeti düşük fırsatlar çıkabilir önümüze.

Soyle ki, oyuncu kendini bilir ve bilmeli. Bazi oyuncular vardir Icardi seviyesi, bazilari vardi gozun kapali yazarsin Torreira-Muslera-Abdul gibi, bazilari vardir ara sira sans bulurlar. Bir de bazilari vardir, bench'i zenginlestirir. Berkan bu sinifta. +3 olmasa soruyorum sana samimiyetle, Berkan'i ister miydin Galatasaray'a ? Cevabin evet ise, bana katilmamakta (ilk cumleme) dogru yapiyorsun cunku ben net Berkan'in bu yasta bu yetenegiyle N.S.A'da benchi zenginlestirmek disinda bu seviyenin oyuncusu olmadigi dusunuyorum. Bunu son iki hazirlik macinda da ziyadesiyle gosterdi.
İsterdim valla bence kullanışlı adam. Yabancı sınırı olmasa bile kullanışlı Türk topçular bize hep lazım. Ayrıca süper bir karakter bu çok gözden kaçıyor

Cedric Bakambu Galatasaray’da.

(Sebastien Denis / Foot Mercato)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt