Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdülkerim Emin Kazimcan Berkan Yunus Kerem Halil yerli konusunda sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum.Berkan yararlı bir oyuncu olmazsa olmaz bir oyuncu değil ama teklif varsa değerlendirilmeli.Berkanin potansiyeli belli yeri dolar.

Ali koc bosuna bukadar yabanci almiyor bir bildigi vardir. 9+2 olur yada komple kalkar yabanci siniri

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bazı renktaşlar çok çekiniyor 9+2 olacak diye ama bizim de işimize gelir. Angelino kesin oynayacağı için başka yerde Türk oynatmak zorundaydık, 9 yabancı olursa rahatlarız. Fb’nin transferleri de beni korkutmuyor. Takımıma çok güveniyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

simon jones'u hemen arastirayim

McTominay bizim Berkanın topla ilişkisi iyi versiyonu iyi topçu ama ihtiyacımız değil.Van de Beek Ajaxda çok çok iyiydi ama 3 senedir doğru düzgün top oynamıyor motivasyonu iyiyse denenebilir.Fred aralarında en risksiz olacağı ne vereceği,vermeyeceği belli 2-3 sene üst seviye katkı alırsın.

tNQfWJO.png

"Galatasaray targets" degil "target" yaziyor haberde yani Van de Beek ve McTominay ile ilgilenmiyoruz, yollamak istedikleri orta saha futbolculari siralamislar

Okan hoca aynı şeyi 100.kere anlatıyor, saçma sapan iş cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt