Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber doğru mu bilmiyorum ama yerli oyuncuların maaş konusunda kazan kaldirmasi yakındır, 8-9 milyona oynarlarken, yabancı muadilleri en aşağı bu adamların 3 katına oynuyor, Berkan şuan 300 bin Euro bile almıyor, kendisinin çeyreği kadar iş yapmayan midsjo 6-7 katını kazaniyor

3 milyon verilir kereme.neden 3 milyonun altında para veriyosunuz

Cicaldau + Emre = Muhammed Şengezer olacak gibi

Berkan gidip Kerem alınacak anlaşıldı.

Orta sahaya da 1 yabancı daha gelecek.

Berkan ve Yunus gitmemeli eğer iyi yerlileri gönderirsek seneye de şampiyon olursak sonraki sene olacaklar az çok belli yabancı sınırı kademeli şekilde 7+4 sonra 6+5 düşürürler sırf biz başarısız olalım. Hadi Yunus neyse de Berkan gittiği an yerine koyabileceğimiz hiçbir yerli yok.

Haber doğru mu bilmiyorum ama yerli oyuncuların maaş konusunda kazan kaldirmasi yakındır, 8-9 milyona oynarlarken, yabancı muadilleri en aşağı bu adamların 3 katına oynuyor, Berkan şuan 300 bin Euro bile almıyor, kendisinin çeyreği kadar iş yapmayan midsjo 6-7 katını kazaniyor
Bu konudaki şikayetlerini Galatasaray yönetimi yerine ülke yönetimine iletebilirler.

Yerli oyuncularda performans bakımından Kerem ve Abdülkerim dışında diğer oyuncular yerli kuralindan dolayı şans buldular yetersiz demiyorum ama geçen sene yabancilar şampiyon yaptı.Bence Kerem dışında diğerleri perfonsa göre iyi maaş alıyorlar.

Berkan OUT
K. Demirbay IN

brentrambooriginal.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt