Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aydınlık gazetesi
piii 280bin euro yapıyor. inanılır gibi değil.Berkan 8 milyon alacakmış bu sene
Herif haklı
Y demir denen futsal oyuncusu 4-5 mislini alıyodur
Revize etmek gerek. 8 milyon nedirBerkan 8 milyon alacakmış bu sene
Herif haklı
Y demir denen futsal oyuncusu 4-5 mislini alıyodur
Bu konudaki şikayetlerini Galatasaray yönetimi yerine ülke yönetimine iletebilirler.Haber doğru mu bilmiyorum ama yerli oyuncuların maaş konusunda kazan kaldirmasi yakındır, 8-9 milyona oynarlarken, yabancı muadilleri en aşağı bu adamların 3 katına oynuyor, Berkan şuan 300 bin Euro bile almıyor, kendisinin çeyreği kadar iş yapmayan midsjo 6-7 katını kazaniyor
Yerli oyuncularda performans bakımından Kerem ve Abdülkerim dışında diğer oyuncular yerli kuralindan dolayı şans buldular yetersiz demiyorum ama geçen sene yabancilar şampiyon yaptı.Bence Kerem dışında diğerleri perfonsa göre iyi maaş alıyorlar.Haber doğru mu bilmiyorum ama yerli oyuncuların maaş konusunda kazan kaldirmasi yakındır, 8-9 milyona oynarlarken, yabancı muadilleri en aşağı bu adamların 3 katına oynuyor, Berkan şuan 300 bin Euro bile almıyor, kendisinin çeyreği kadar iş yapmayan midsjo 6-7 katını kazaniyor
Bu konudaki şikayetlerini Galatasaray yönetimi yerine ülke yönetimine iletebilirler.
ali koç-lazio bağlantısından he şeyi beklerim. almasa bile süreç uzatıp fiyat yükseltmek için bile tezgah kurmuş olabilirler.Lazio ve Fiorentina bizim oyunculara ya da ilgilendiğimiz oyunculara talip olmayı bıraksalar artık.