Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw Rasit Kerem'i de yedekler. Extra sol kanat almaya gerek yok

Okan hoca da birsey bilmiyor. Dun pazartesi bekliyoruz derken simdi 3-4 icinde netlesebilir diyor

Arkasında Torreira-Parades, soldan Angelino-Kerem sağdan Boey-Zaniolo ortalarında Talisca önünde Icardi fevkalade olur. Tadic hikaye 9.5 numara koyacaksak bu profil olursa uçurur.

Sevindim. Herseyi transferle cözmeye gerek yok. Elde zaten bir deger var, bunu kullanmak önemli

Mabadimiza mi sokucaz nerde oynaticaz onu

bu soruyu @Hayri Cund cevaplasın

adamm en iyi o tanıyor

ben belki bi 10 maçını izledim o da büyük takımlara karşı
galiba izlediğim tüm maçlarıda kaybettiler
2-3 tanesinde boş alanda iyidi diğerlerinde ruh gibi geziniyordu
ama dediğim gibi city lpool maçlarında izlenen topçular yanıltıcı olur rakibin ceza sahasına bile giremiyordu o dönem kimse

Soldan Angelino-Kerem sağdan Boey-Zaniolo ortalarında Talisca önünde Icardi fevkalade olur.

Avrupa'da kalsaydı yeni Rivaldo olacaktı bu adam. 1 tane Al Nassr maçına denk gelip izledim takımın yıldızı Ronaldo değil Talisca'ydı yine. Enteresan bir yetenek.

Okan hoca da birsey bilmiyor. Dun pazartesi bekliyoruz derken simdi 3-4 icinde netlesebilir diyor

Nasil bilmiyor yaf :) Gecikme olmus iste. Zaten tahmin etmistik. Sanirim onceki plan bugun aciklayip yarin getirtmekti. Hastalik sonrasi 2-3 gun otelenmis gibi. Gec olsun "guc" olmasin. Idare ederiz.

İık syfgha

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt