Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardiye yetiştiremiyorsan 2. santrafor Bakambu veya herkimse yetiştireceksin. Hiçbiri yetişmiyorsa kimse kusura bakmasın süreç kötü yönetiliyor demektir. Halil ile elemeleri geçmece oynarız

tek mantıklı yön wanda'nın enerjisi gelince tedavi için toptan tc'ye getirmek ailei

Gece gece bjk tayfa fena güldürdü. Lyanco diye bir stoper almışlar. Tadicin intikamı olsun diye FB de ilgileniyor haberi yapıyorlar. Fenerliler de hemen yalanlamış tabi 😅 La tadicin intikamı kim olduğu bilinmeyen stoper mi olur ? Bu bjk iyice saçmalıyor.

İcardi'nin gecikmesinden rahatsızım. Altından bir yılanoğlu çıkabilir. Karısı hasta ise imzayı atar ondan sonra isterse hastanede yatsın önemli değil.

Fred ve icardi ile ilgili haberlerin olduğu doneme girdik.erden timurlu döneme

Wanda gerçekten hasta mı? Babası açıklama yapmıştı iyiydi sevinmiştim falan. Üzüldüm şimdi ben hastalık hastası bir bireyim zaten kafama çok takıyorum böyle şeyleri.

İcardiye yetiştiremiyorsan 2. santrafor Bakambu veya herkimse yetiştireceksin. Hiçbiri yetişmiyorsa kimse kusura bakmasın süreç kötü yönetiliyor demektir. Halil ile elemeleri geçmece oynarız
Zaniolo var, Barış var, sakin...

İcardi'nin gecikmesinden rahatsızım. Altından bir yılanoğlu çıkabilir. Karısı hasta ise imzayı atar ondan sonra isterse hastanede yatsın önemli değil.
Aynen öyle gelsin imza atsın gitsin. Arjantin’de hangi hastane Türkiye’den iyi, getirsinler her türlü daha iyi bakılır tedavi edilir

Mert M ayni Halil transferi gibi, gelirse sevinmem, gelmezse uzulmem.

Ali bence ondan iyi sag bek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

saçmalamayın

hadi insan canına değer vermiyorsunuz bari bencilce takım çıkarlarını sağlıklı düşünün

adamın belli ki delice aşık olduğu kadına bir şey olursa yıllık 7 8 milyonluk 4 senelik sözleşme ne olacak

belki herif hayata küsecek

Aynen öyle gelsin imza atsın gitsin. Arjantin’de hangi hastane Türkiye’den iyi, getirsinler her türlü daha iyi bakılır tedavi edilir
Reis kefen giyerim o formayı giymem diyip sonra giyenleri gördü bu gözler. Karım hasta ayağına teklif bekliyor diye düşünüyorum.

Hastalığı ne durumda bilemem hasta ise Allah acil sifa versin. Ama hastalıktan bağımsız icardinin tatili uzatmak için kampa gelmeyeceği yani sözleşmeli futbolcumuz olmadığı için transferinin temmuz sonuna sarkacağını her aklı çalışan tahmin edebilir yahu. İcardi böyle biri sorun yok. Gelir formunu tutar atmaya başlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt