Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen icardi efendi tatil yapsın diye maxi lopez de kendisini çok sevdiği için kalkmış oraya gitmiş dimi :D

bugün ne salak salak şeyler okuduk yav Erden baskan acilen bir ayar çekmeli

Viral Enfeksiyon Kaç Gün Sürer? “Viral enfeksiyon kaç günde geçer?” diye merak ediyorsanız genellikle soğuk algınlığı kaynaklı viral enfeksiyonları 1 hafta içinde geçtiğini ancak bu sürenin viral enfeksiyon türüne bağlı olarak 2 haftaya kadar çıkabildiğini bilmelisiniz.

icardiyi bence bu hafta acıklarız.yenge 5 gun daha istirahat eder
Crp değerine göre değişir. Benim crp değerim geçen yaz 55 lere çıkmıştı bağırsak enfeksiyonu geçirmiştim nevrimi kaybettim. 4 kere serum yedim 1 haftada anca iyilestim. Bir akrabam şuan hastanede crp değeri 200 lerde 3 haftadir gözünü bile açamıyor

Konu yarım saatliğine kilitlense iyi olacak. Millet kafayı yemiş.

Şikeciler batsuai'yi satacakmış. 3 gün sonra icardi'ye sulanıp bizim vereceğimiz paranın iki katını verip alırlar ortada kalırız futbol dünyası bu belli olmaz.

La adam 30m euro reddetti daha yeni şikeciler bizden fazla para vermek dışında ne vaadedebilir İcardi'ye?

Crp değerine göre değişir. Benim crp değerim geçen yaz 55 lere çıkmıştı bağırsak enfeksiyonu geçirmiştim nevrimi kaybettim. 4 kere serum yedim 1 haftada anca iyilestim. Bir akrabam şuan hastanede crp değeri 200 lerde 3 haftadir gözünü bile açamıyor
e wanda iyileşsin diye dua edelim.zormus enfeksiyon valla.icardiyi bu hafta acıklarız kanımca

yaw doktorlukta yapmaya başladık,
Irzo Ícardiiii bizim oyuncumuz bitti

Tunahan yanıyor yine gece gece.

Şüpheli bir şahıs. Nelsona sallıyordu. Şimdi icardiye salliyor
Nelsson ilk zamanlar beğenmiyordum futbolunu.Sonradan ısındım.İcardi'ye sallama sebebim futbolu ile alakalı değil. 1 Aydır İcardi imza atacak diye bekliyoruz. Burası Galatasaray mı icardinin çiftliği mi?

arjantin basınına guveniyosanız yandık,wanda ölene kadar rahat olmayacak kimse belliki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt