Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Crp değerine göre değişir. Benim crp değerim geçen yaz 55 lere çıkmıştı bağırsak enfeksiyonu geçirmiştim nevrimi kaybettim. 4 kere serum yedim 1 haftada anca iyilestim. Bir akrabam şuan hastanede crp değeri 200 lerde 3 haftadir gözünü bile açamıyorViral Enfeksiyon Kaç Gün Sürer? “Viral enfeksiyon kaç günde geçer?” diye merak ediyorsanız genellikle soğuk algınlığı kaynaklı viral enfeksiyonları 1 hafta içinde geçtiğini ancak bu sürenin viral enfeksiyon türüne bağlı olarak 2 haftaya kadar çıkabildiğini bilmelisiniz.
icardiyi bence bu hafta acıklarız.yenge 5 gun daha istirahat eder
Şikeciler batsuai'yi satacakmış. 3 gün sonra icardi'ye sulanıp bizim vereceğimiz paranın iki katını verip alırlar ortada kalırız futbol dünyası bu belli olmaz.
PffŞikeciler batsuai'yi satacakmış. 3 gün sonra icardi'ye sulanıp bizim vereceğimiz paranın iki katını verip alırlar ortada kalırız futbol dünyası bu belli olmaz.
yorumum yoksa temenni mi , bu ne şimdiŞikeciler batsuai'yi satacakmış. 3 gün sonra icardi'ye sulanıp bizim vereceğimiz paranın iki katını verip alırlar ortada kalırız futbol dünyası bu belli olmaz.

Şikeciler batsuai'yi satacakmış. 3 gün sonra icardi'ye sulanıp bizim vereceğimiz paranın iki katını verip alırlar ortada kalırız futbol dünyası bu belli olmaz.
Şüpheli bir şahıs. Nelsona sallıyordu. Şimdi icardiye salliyorbu tunahan şutlanmamış mıydı nasıl geri donmus
Kardeşim iyi niyetlisin ama süreç sıkıntılı belli ki.
Maxi Lopez giderken açıklama yapmış süreç ne kadar sürerse sürsün oradayım diye. Kemik biyopsisi yapılmış
e wanda iyileşsin diye dua edelim.zormus enfeksiyon valla.icardiyi bu hafta acıklarız kanımcaCrp değerine göre değişir. Benim crp değerim geçen yaz 55 lere çıkmıştı bağırsak enfeksiyonu geçirmiştim nevrimi kaybettim. 4 kere serum yedim 1 haftada anca iyilestim. Bir akrabam şuan hastanede crp değeri 200 lerde 3 haftadir gözünü bile açamıyor
Hele şükür Onana’yı bitirebilmiş italyan
Nelsson ilk zamanlar beğenmiyordum futbolunu.Sonradan ısındım.İcardi'ye sallama sebebim futbolu ile alakalı değil. 1 Aydır İcardi imza atacak diye bekliyoruz. Burası Galatasaray mı icardinin çiftliği mi?Şüpheli bir şahıs. Nelsona sallıyordu. Şimdi icardiye salliyor
Şikeci lale'nin teki ya bu kadar kibar olabiliyorum.yav sen ne anlatıyon a** gece gece