- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Yıldızlarda mı okudun bunu Sergenim.
Ağırlık kaldıracağım diyordun beline kuvvet dinlemiştik, kazasız belasız halletmişsindir umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıldızlarda mı okudun bunu Sergenim.
Ağırlık kaldıracağım diyordun beline kuvvet dinlemiştik, kazasız belasız halletmişsindir umarım.
Yav kadın çocuklarının babasını aldatmış başka biri ile daha biz neyi konuşuyoruz reis?Öncelikle kaynağını soracağım
Nerede böyle bir açıklama yapmış wanda
İkincisi bu açıklamayı yapsa bile sana ne bana ne
Ne haddine insanların özeline laf söyleme cüreti bulabiliyorsun
Ve halen savunuyorsun yaptığını
FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Etmeyelim reisManchester'ı s. et derim Murat kardeşim. Onların pek bir önemi yok.
Lemina'da sakatlık olmasa o da iyi futbolcu ama sakatlık sorunları olunca da sıkıntılı oluyor.Biraz da kendi hatasından dolayı Lemina da öyleydi 1 yıla yakın oynamadı tedavi oldu.Hocası da onu dönüşümlü oynatıyodu sakatlanmıyodu.Tam olarak iyileştirmiyomuş bu yöntem ama azaltıyomuş..
Yine de o belli 1 düzene girdi Galtier hocayla beraber reis..Lemina'da sakatlık olmasa o da iyi futbolcu ama sakatlık sorunları olunca da sıkıntılı oluyor.
guvenc kurtar mı o amcaAspor'da bi amca var, GS geçen seneki kiralıklarını almaya çalışıyor, BJK'nın takımı hazır takviye bekliyor diyor.
Aynen amca aynen.
Ekli dosyayı görüntüle 210610
Daha başarılı olacak Bakambu dedim zatenIcardi'ye yedek Vlahovic çekemiyoruz maalesef ülke ekonomisi
Şenol Ustaömer'miş, kimdir nedir bilmiyorum. Karşısında da Serkan Korkmaz var kafa sallıyorguvenc kurtar mı o amca

cl olmasa lig icin birinci santrafor olsa itiraz etmemBakambu bence Valencia kadar iyi oyuncu hatta daha iyi bile olabilir. La Liga'da çift haneli goller atmış bir oyuncu oldukça kaliteli keza Süper ligde de harika bir sezon geçirmişti. En güncel sezonunda da 18 gol atmış daha ne olsun.
Bu amcalar galiba para almıyor o yüzden geliyorlarŞenol Ustaömer'miş, kimdir nedir bilmiyorum. Karşısında da Serkan Korkmaz var kafa sallıyor![]()
şu fb bjkliler gibi olamıyoruz bir türlü, en iyi baskın kadro teknik ekip yönetim futbolcular hepsi bizde , yinede bu kadar rahat değiliz )Aspor'da bi amca var, GS geçen seneki kiralıklarını almaya çalışıyor, BJK'nın takımı hazır takviye bekliyor diyor.
Aynen amca aynen.
Ekli dosyayı görüntüle 210610