Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspor'da bi amca var, GS geçen seneki kiralıklarını almaya çalışıyor, BJK'nın takımı hazır takviye bekliyor diyor.

Aynen amca aynen.

Ekran Resmi 2023-07-17 01.24.10.webp

Biraz da kendi hatasından dolayı Lemina da öyleydi 1 yıla yakın oynamadı tedavi oldu.Hocası da onu dönüşümlü oynatıyodu sakatlanmıyodu.Tam olarak iyileştirmiyomuş bu yöntem ama azaltıyomuş..
Lemina'da sakatlık olmasa o da iyi futbolcu ama sakatlık sorunları olunca da sıkıntılı oluyor.

Bakambu bence Valencia kadar iyi oyuncu hatta daha iyi bile olabilir. La Liga'da çift haneli goller atmış bir oyuncu oldukça kaliteli keza Süper ligde de harika bir sezon geçirmişti. En güncel sezonunda da 18 gol atmış daha ne olsun.

Bakambu bence Valencia kadar iyi oyuncu hatta daha iyi bile olabilir. La Liga'da çift haneli goller atmış bir oyuncu oldukça kaliteli keza Süper ligde de harika bir sezon geçirmişti. En güncel sezonunda da 18 gol atmış daha ne olsun.
cl olmasa lig icin birinci santrafor olsa itiraz etmem

Şu Güvenç Kurtar’a maç yorumu ve futbolcu analizi yaptıracaklarına Lgbtlileri yorumlatsalar daha çok izlenme sayısı yakalarlar

1 tane 10 numara eksiği varmış BJK'nın, başka eksiği yokmuş :uiyy:

Tadina doyamadan giden futbolcularimiz :

Abdul Kader Keita
Felipe

Icardi gelmezse listenin basina gecer! Gel artik at su imzayi. Yada gonderin evraklari imzalasin geri gondersin. Hic olmadi atlayin ucaga imzalatin gelin de bitsin su kafadaki soru isareti!

Bu arada Düsseldorf'a gittim aşırı büyük Lunapark gibi bir şey vardı, orada bira aldığım yerde herifin biri bana Sen Türk müsün abi dedi. Evet dedim. Hangi takımlısın abi dedi.

Tabi ki Cimbom dedim ve cebimden GS anahtarlığını çıkardım. Benim GS anahtarlığını görünce tamam abi şampiyonluğunuzun uğruna bu bira benden olsun dedi ve beleşe bira ikram etti.

Çocuk meğerse Fenerliymiş. Şu ana kadar tanıdığım bütün Fenerlilerden daha efendi çıktı çocuk. Hakkı helal olsun vallah çocuğun. Düzgün bir Fenerli tanımak çok imkansız bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt