Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambu yedek forvet icin mis gibi transfer. Hele sözlesmesi 1+1‘se tadindan yenmez.

Yalniz umarim bu fesih olayinda bir sorun cikmaz. Sonra fifalik olup basimiza is acmayalim

torreira
lemina
fred
oliveira
kerem demirbay

boey
ali turap
kazımcan
angelino

zaniolo
saint maximin
kerem
joao felix
mertens
barıs alper

woawwwwwww woaaawww

Ben Lincoln'e de doyamadim. Kalsaydi 2011 sezonu o hale dusmezdik. Yerine alinan adamlara da bir ton para dokmustuk. Hele 2012 sezonu olsaydi Terim'in elinde Melo'nun da gazlamalariyla korkunc biseye dönüşürdü.
Çok yetenekli ama bir o kadar da iş ahlakı olmayan biriydi

İstediği zaman tek başına maçı alırdı

Ama istediği zaman

Kerem Demirbay nedense beni pek heycanlandirmiyor. Ona verilecek sans genclerden birine verilebilir diye dusunuyorum.

Kerem Demirbay ilk 11 oyuncusu degi gibi geliyor bana?

Kerem Demirbay nedense beni pek heycanlandirmiyor. Ona verilecek sans genclerden birine verilebilir diye dusunuyorum.

Kerem Demirbay ilk 11 oyuncusu degi gibi geliyor bana?
süper ligdeki yerli ortasahaların hepsinden daha iyi , mhy ifrancan dahil , iş görür ama olmazsa da ah vah edilmez

Talisca o kadar kasacak totosunu yırtacak bir adam değil. Burada senelerdir milyonlarca mesaj aldı sevildiğini de biliyor, tok oyuncu.

Bizim Mertens vari gelmeden bu sene napıcaz, nasıl 13.oldunuz diye soruşturup maç öncesi teknik ekiple bu maç için planınız ne diye sorgulayacak adamlara ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt