- 3 Haziran 2015
- 56.769
- 65.902
- 4.143
Baris Alper Zaha dan cok daha iyi bir kariyere sahip olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkese çalım attık üstadParedes izi bekletti avrupadan teklif için lazionun da önceliği değilmiş artık bizim de önceliğimiz değil gide gide şikecilere gider bu saatten sonra
Size 1 sorum var.Yedek kaleci için Beşiktaş daha Mert Günokla anlaşamamış.Gelmesini ister misiniz?Ben 1 yandan takımı karıştırabileceğini de düşünüyom.Bazı maçlar yedek kalmak istemeyebilir oynamak isteyebilir diye..
İnşallah dediğin olur. Mert problemli oyuncu çok değil orası ayrı da, takımı karıştıracak adam gelmeden Muslera saçmasapan goller yese dahi (bkz Karagümrük) yerine kimseyi koyacağımız yok.Size 1 sorum var.Yedek kaleci için Beşiktaş daha Mert Günokla anlaşamamış.Gelmesini ister misiniz?Ben 1 yandan takımı karıştırabileceğini de düşünüyom.Bazı maçlar yedek kalmak istemeyebilir oynamak isteyebilir diye..
Ben özlerimOldu zaten 42 ye mi gitmişti Tottenhama, sanchez gelirse stoper olarak nelssonu kimse özlemez
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen sene full oynadı zaten, kiraya verilecekse de Hollanda ligine falan verelim yoksa satılsınMorutanin mutlaka kiraya gitmesi oynaması lazım kalsın diyenler neye güvenerek söylüyor anlamak güç hazırlık maçlarında bile dağınık oynuyor,çocukta iletişim sorunu olduğu için takımdan köpük
Bize mutlaka Raşid lazım onun yaptıklarını ne morutan ne zaniolo yapamaz
A.Albayrak , Burak Elmas , Eşref H. olsaydı kesin teklif ederdi alırdı.Dorukhan'ın sözleşmesini feshetmişler.
Fb alir hemenDorukhan'ın sözleşmesini feshetmişler.
Bunlar olsaydi ts ile fesh etmeden gider bonservis verip alirlardiA.Albayrak , Burak Elmas , Eşref H. olsaydı kesin teklif ederdi alırdı.
zu başakşehir olur kesin
Nelsson düşmanı napıyor bayadır görmüyorum.Nelsson un selamını getirdik sana @Umut Şimşek
Çöp işine mi girdik noldu?geri dönüşüm işini ne zaman başlatacağız acaba