Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.393
- 30.216
- 1.988
Bu CL elemelerinde kadrolar eleme turuna göre mi veriliyor yoksa atiyorum playoff a kadarki tüm elemeler şu kadro diyip mi veriliyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden alinin oğlu el atmış gibi olaya, bilmiyor ki fifa'da no name kullanıcı adıyla onu sürekli tokatlayan sarı kafalıŞu planlama üzerine 1 saat övgüler dizen camiadan hiç bir şey olmaz. Futbolun gerçekliklerinden kopuk hepsi. Fifa oynar gibi takım kurup nisanda ligi bitireceklerine falan inanabiliyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 210637
Her tur öncesi liste güncelleniyorBu CL elemelerinde kadrolar eleme turuna göre mi veriliyor yoksa atiyorum playoff a kadarki tüm elemeler şu kadro diyip mi veriliyor?
Iki garanti yerli gavur Fred ve Altay, ama Livakovic'i de alırlarsa o zaman bir tek Fred kalıyor.Alsada bunlar nerde Türk oyuncu oynatacak?
Zaniolo ve Barış Alper daha forvet yaDervişoğlu geldi işte rtaş
Galiba şu şekilde işliyor, gerçi bizim ülkemizde transferin son gününe kadar kesin böyle de avrupadan emin olamadım.Bu CL elemelerinde kadrolar eleme turuna göre mi veriliyor yoksa atiyorum playoff a kadarki tüm elemeler şu kadro diyip mi veriliyor?
Bende de çift dalak var , tesadüfen öğrenmiştik. Yavru dalak diye geçiyor tıpta.Böyle bi hastalık ilk defa duyuyorum.Dalak büyümesi olmasın?