Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye yahu. Ben kötü bir şey yapmadım. Cidden salladığımı düşünüyorsanız üzersiniz. Hakikaten üzülürüm yani. Hayır size sallasam elime ne geçecek sonuçta bir kazancım olmuyor yediğim küfürler de cabası yani işim gücüm yok bir de kendime küfür mü ettireceğim. Bu sağlıklı bir düşünce mi sizce ? Ayıptır yahu. Maddi bir getirisi olmayan tamamen Galatasaraylı bir bakış açısı ile şurada öğrenirsem bir şeyler paylaşıyorum üstüne bir de belki içinizden tonla küfür yiyorum. Ne diyelim canınız sağ olsun.
Yahu millet efsanelerine sövüyor

en kritik transfer mert müldur bence 8+3 oldukça fb yine ismaille mert hakanla oynuycak

Niye yahu. Ben kötü bir şey yapmadım. Cidden salladığımı düşünüyorsanız üzersiniz. Hakikaten üzülürüm yani. Hayır size sallasam elime ne geçecek sonuçta bir kazancım olmuyor yediğim küfürler de cabası yani işim gücüm yok bir de kendime küfür mü ettireceğim. Bu sağlıklı bir düşünce mi sizce ? Ayıptır yahu. Maddi bir getirisi olmayan tamamen Galatasaraylı bir bakış açısı ile şurada öğrenirsem bir şeyler paylaşıyorum üstüne bir de belki içinizden tonla küfür yiyorum. Ne diyelim canınız sağ olsun.
Takma kardes iyi niyetinle bize bir bilgi verdin olur olmaz yapacak birsey yok ama gördügün gibi elinde bir bilgi olsa dahi paylasma millet salliyacak yer ariyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

küfürleri raporlayalım

içeride dışarıda bağırta bağırta yendiğimiz fenerden bu kadar korkmanız şahsımı ziyadesiyle üzmüştür.
9+2 bizim işimize fazlasıyla gelecek, sürekli oynayan topçularımızı formda kalmasını sağlayacaktır avrupa için.
Mesele korkma degil. Onlardan korkan onlar gibi olsun

Mesele kOÇ un istedigi gibi at kosturmasi

Gecen sezon rezerv lig yaptilar 4-5 hafta sonra febe dusme hattina girince bahaneler uydurup kaldirtti

Bu sezon öncesi yabanci siniri kalksin diyen cogunluktayken sirf fb ve 1-2 takim daha ayni kalsin dedi diye 8+3 devam ettirdiler

Simdi de okadar yabanci aldiktan sonra gene kOÇ un istegi uzerine 9+2 yapiyorlarsa buna karsi cikmaliyiz ama nerdeee..

Ya sinirsiz olmali yada 8+3 de kalmali ama burda boşa parmaklarimizi yoruyoruz malesef

Yakinda kOÇ 5 yildizinida alir bizde mal gibi bakariz

Mesele korkma degil. Onlardan korkan onlar gibi olsun

Mesele kOÇ un istedigi gibi at kosturmasi

Gecen sezon rezerv lig yaptilar 4-5 hafta sonra febe dusme hattina girince bahaneler uydurup kaldirtti

Bu sezon öncesi yabanci siniri kalksin diyen cogunluktayken sirf fb ve 1-2 takim daha ayni kalsin dedi diye 8+3 devam ettirdiler

Simdi de okadar yabanci aldiktan sonra gene kOÇ un istegi uzerine 9+2 yapiyorlarsa buna karsi cikmaliyiz ama nerdeee..

Ya sinirsiz olmali yada 8+3 de kalmali ama burda boşa parmaklarimizi yoruyoruz malesef

Yakinda kOÇ 5 yildizinida alir bizde mal gibi bakariz
bizim taraftar da, hepimiz dahiliz buna avel gibi bir tepki vermiyor. Şimdi eğri oturup, doğru konuşalım. Twitter dan 2 cümle yazarak tepki konulmaz.
Sen sokağa çıkmadığın sürece bunlar da devam edecektir.

konuya yabancı kaldık. ne oldu?

bu arada wanda yenge hastalanalı 4 gun oldu ama 1 yılmıs gibi geldi.istiharat etsin,rahat bırakın dalagı iltihaplı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt