Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.388
- 30.214
- 1.988
İstifa da bir hizmettirLevent Bey'in forumdan affı istendiği bilgisi geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstifa da bir hizmettirLevent Bey'in forumdan affı istendiği bilgisi geldi.
Yahu millet efsanelerine sövüyorNiye yahu. Ben kötü bir şey yapmadım. Cidden salladığımı düşünüyorsanız üzersiniz. Hakikaten üzülürüm yani. Hayır size sallasam elime ne geçecek sonuçta bir kazancım olmuyor yediğim küfürler de cabası yani işim gücüm yok bir de kendime küfür mü ettireceğim. Bu sağlıklı bir düşünce mi sizce ? Ayıptır yahu. Maddi bir getirisi olmayan tamamen Galatasaraylı bir bakış açısı ile şurada öğrenirsem bir şeyler paylaşıyorum üstüne bir de belki içinizden tonla küfür yiyorum. Ne diyelim canınız sağ olsun.
Takma kardes iyi niyetinle bize bir bilgi verdin olur olmaz yapacak birsey yok ama gördügün gibi elinde bir bilgi olsa dahi paylasma millet salliyacak yer ariyor.Niye yahu. Ben kötü bir şey yapmadım. Cidden salladığımı düşünüyorsanız üzersiniz. Hakikaten üzülürüm yani. Hayır size sallasam elime ne geçecek sonuçta bir kazancım olmuyor yediğim küfürler de cabası yani işim gücüm yok bir de kendime küfür mü ettireceğim. Bu sağlıklı bir düşünce mi sizce ? Ayıptır yahu. Maddi bir getirisi olmayan tamamen Galatasaraylı bir bakış açısı ile şurada öğrenirsem bir şeyler paylaşıyorum üstüne bir de belki içinizden tonla küfür yiyorum. Ne diyelim canınız sağ olsun.
küfürleri raporlayalımNiye yahu. Ben kötü bir şey yapmadım. Cidden salladığımı düşünüyorsanız üzersiniz. Hakikaten üzülürüm yani. Hayır size sallasam elime ne geçecek sonuçta bir kazancım olmuyor yediğim küfürler de cabası yani işim gücüm yok bir de kendime küfür mü ettireceğim. Bu sağlıklı bir düşünce mi sizce ? Ayıptır yahu. Maddi bir getirisi olmayan tamamen Galatasaraylı bir bakış açısı ile şurada öğrenirsem bir şeyler paylaşıyorum üstüne bir de belki içinizden tonla küfür yiyorum. Ne diyelim canınız sağ olsun.
dalagı iltihaplıymıs abi.şu an uyuyorlar.dün akşam yemegi yediler romantikWanda Nara saglik aciklamasi mi yapacakti bugun?
Mesele korkma degil. Onlardan korkan onlar gibi olsuniçeride dışarıda bağırta bağırta yendiğimiz fenerden bu kadar korkmanız şahsımı ziyadesiyle üzmüştür.
9+2 bizim işimize fazlasıyla gelecek, sürekli oynayan topçularımızı formda kalmasını sağlayacaktır avrupa için.
Oğlum yan odadasin sankidalagı iltihaplıymıs abi.şu an uyuyorlar.dün akşam yemegi yediler romantik
Yıllarca bundesliga da oynamış 30 milyon euro görmüş bir adamı nasıl beğenmiyoruz anlamış değilim hem de bu adam yerli statüsünde oynayacak.
Paredes dallamasından daha çok istiyorum kerem'i
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keşke benim dalağım agrısaydi da şu icardi bir an önce geldeydidalagı iltihaplıymıs abi.şu an uyuyorlar.dün akşam yemegi yediler romantik
bizim taraftar da, hepimiz dahiliz buna avel gibi bir tepki vermiyor. Şimdi eğri oturup, doğru konuşalım. Twitter dan 2 cümle yazarak tepki konulmaz.Mesele korkma degil. Onlardan korkan onlar gibi olsun
Mesele kOÇ un istedigi gibi at kosturmasi
Gecen sezon rezerv lig yaptilar 4-5 hafta sonra febe dusme hattina girince bahaneler uydurup kaldirtti
Bu sezon öncesi yabanci siniri kalksin diyen cogunluktayken sirf fb ve 1-2 takim daha ayni kalsin dedi diye 8+3 devam ettirdiler
Simdi de okadar yabanci aldiktan sonra gene kOÇ un istegi uzerine 9+2 yapiyorlarsa buna karsi cikmaliyiz ama nerdeee..
Ya sinirsiz olmali yada 8+3 de kalmali ama burda boşa parmaklarimizi yoruyoruz malesef
Yakinda kOÇ 5 yildizinida alir bizde mal gibi bakariz
dalagı iltihaplıymıs abi.şu an uyuyorlar.dün akşam yemegi yediler romantik
konuya yabancı kaldık. ne oldu?Niye yahu. Ben kötü bir şey yapmadım. Cidden salladığımı düşünüyorsanız üzersiniz. Hakikaten üzülürüm yani. Hayır size sallasam elime ne geçecek sonuçta bir kazancım olmuyor yediğim küfürler de cabası yani işim gücüm yok bir de kendime küfür mü ettireceğim. Bu sağlıklı bir düşünce mi sizce ? Ayıptır yahu. Maddi bir getirisi olmayan tamamen Galatasaraylı bir bakış açısı ile şurada öğrenirsem bir şeyler paylaşıyorum üstüne bir de belki içinizden tonla küfür yiyorum. Ne diyelim canınız sağ olsun.
Twitter çıktı çıkalı bitti herşeybizim taraftar da, hepimiz dahiliz buna avel gibi bir tepki vermiyor. Şimdi eğri oturup, doğru konuşalım. Twitter dan 2 cümle yazarak tepki konulmaz.
Sen sokağa çıkmadığın sürece bunlar da devam edecektir.