Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.387
- 30.209
- 1.988
Satma işini hala iyi beceremiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli oyuncularımızı üstüne para vererek elden çıkartmaya karşıyım. Almak isteyen kulüp varsa, bassın parayı, alsın. Kimse para vermezse altyapıyla idmana çıkar. En azından rakipleri güçlendirmeyiz. Sonra bize karşı hırs yapıyorlar..Emre Kılınç Başakşehir iddiaları doğru bu arada.
Buna tam olarak katılmıyorum. Çok eskiden mahalledeki boş arsada veya tarlada 12-13 yaşına kadar top tepen çocuklardan dikkat çekenler, şansı yaver giderse profesyonel seviyeye ulaşabilirlerdi. Şu an mümkün olsa da aynı süreçten milyonlarla çocuk geçse, içlerinden birinin profesyonel seviyeye ulaşması neredeyse imkansızdır. Endüstriyel futbolda 8 yaş bile başlamak için geç sayılıyor artık...Buna da bizim ülke açısından pek katılmıyorum açıkçası, altyapı-a takım geçişini iyi yapabildiğimiz söylenemez; daha iyisini yapabiliriz en azından ama bizim ülkede çocuklarda futbola karşı kendimi o yaşlarda gördüğümdeki hevesi görmüyorum net şekilde. Her yer bina, top oynayabilecekleri bir ortam da yok, bunun da yetenekli oyuncu çıkmasının önüne geçtiğini düşünüyorum. Şu anda futbol kursuna gitmeden futbol oynamak zor bizim ülkede. Eskiden en basit şey futbolken, şimdi öyle değil. Düşün işte TR'de en iyi altyapı topçuları bizde ama kapasiteleri belli. Net söylüyorum 2010'larda izlediğim A2 maçlarında ki topçular daha yetenekliydi. Şimdi kursa gidene futbol öğretiyoruz, gitmeyen yetenekli çocuklarda elinden tutan olmazsa yok oluyor işte.
Yunus'u geçtim altyapı da Recep Gül kalitesinde biri yok.Renktaş Yunus U19'da her maç bir gol katkısı ile oynayan birisiydi. Şu anda bizim altyapıda ona yakın performans gösteren bir oyuncu yok. Açık konuşayım altyapı performansları açısından Caner Yunus'un 10'da 1'i etmez. Başabaş bir lig maçında süre bulabilmesi için bile acayip bir gelişim göstermesi lazım. Kabul etmek lazım ki bizim altyapımızda bizim kadro için ümit vadeden bir topçu yok şu an. Bunun bir nedeni de kadromuzun kalitesinin ciddi şekilde yukarı çıkmasıdır, o yüzden bu oyuncular kendilerini başka takımlarda göstermeden bizde oynayamazlar.
evet 1 seneliğine daha anlasmıslarZaten orada değil miydi ?
evet 1 seneliğine daha anlasmıslar
Onların hepsi betci hesap para gelsin gerisi mühim değil kafasindalar. Sosyal medyada bu kadar geri kalma sebebimiz bu betci hesaplar yüzünden. Adamların Galatasaray falan umurlarında değil tek amaçları etkileşim almak ve bunu bet reklamlarına çevirip para kazanmak.Bizim GSli Twitter hesaplarına dikkatli bakın çoğu sabuncu dahil nekadar fenerli muhabir varsa hepsini paylaşıyorlar ya el altından paramı aliyorlar bilmiyorum ama GS küfür eden adamları paylaşmak nasıl midesizlik
Hocam kendisi dubaiyi beğenmemiş fesih etmeye karar vermis direk kluple olan sözleşmesini.Ortama bakmadan imza atıp sonra pişman olmuş herhaldeBakambu hakkında bir soru sorduk ağzıma ettiniz sağolun renkdaşlar hadi hayırlı forumlar sizlere
Bakambu hakkında bir soru sorduk ağzıma ettiniz sağolun renkdaşlar hadi hayırlı forumlar sizlere
Adam Arabistan’a gidip pişman olmuş, kulübü ile sözleşmeyi fesih edebilirse bize gelecek diye bir goygoy 1 haftadır dönüyor.Bakambu hakkında bir soru sorduk ağzıma ettiniz sağolun renkdaşlar hadi hayırlı forumlar sizlere
yo sövmem kendi adına konuş boş yapma geçen sene düzgün sistemde gayet performans verddi . 2 sene önceki kokuuşmuş ezberlere gerek yokBerkan kalsın diyenlerin çoğu 5 dk süre aldığı maçlardaki performansları sonrası kendisine sovecek muhtemelen. Berkanı satıp dorukhan ve Demirbay alınabilir