Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw eskiden Fatih Hoca görevdeyken maç sonrası konussun diye deli gibi beklerdim. Şimdi heryerde Okan hocayı goruyorum. Her kanala aynı şeyler. Yaparsın sene sonunda basın mensuplarıyla soyleşi. Herkes istediğini sorar şampiyonlukla ilgili. Transferle ilgili soruları da hazırlık maçı sonrasında cevaplarsın.

Okan hoca yumuşak yüzlü adam 1-2 tanesine hayır diyemedi sırayla hepsi yayına çağırıyor ... Sorularda aynı olur gündem de çünkü fazla zaman geçmeden çıktı tüm programlara ...

Ne soracaklar ki ? Ne sorabilirler, icardiyi nasıl idare ettiniz ? Yıldızlarla nasıl çalıştınız ? İcardi ne zaman geliyor ? Boey ve nellson gidecek mi ?
Yaratıcı sorular net olarak sorulabilir yav bunlar hep hepsi ezber sorular soruyor. Sorular 3 tane basit zaten icardinin gidişi olayı , nelsson boey birde boeyin ilk kampta olmaması

Icardi'nin aile sorunları var dedi hoca. Bir kaç güne belli olur ne zaman geleceği diye de ekledi.

Icardi ve Rashica ile iletişim halindeyim dedi hoca.

Bakalım tahminlerim gerçekleşecek mi. Fred + Thiago diyim.

Opera-Anlık-Görüntü_2023-07-17_162451_www.instagram.png

Okan Buruk : "Aile her şeyin üstünde, önemli olan Icardi'nin buraya mental olarak hazır ve zinde gelmesi "

Okan Buruk: "Oyuncularımızla ilgili ilgiler, teklifler var. Kadromuzu koruyup takviye yapmak istiyoruz. En az üç oyuncu daha kadromuzu katmak istiyoruz. Icardi transferi daha bitmiş değil, kulübüyle ve Icardi ile yol katedildi gelmeye de yakın ama süreç veremiyoruz.

Bakambu Rashica ortasaha :red:

Niye yahu. Ben kötü bir şey yapmadım. Cidden salladığımı düşünüyorsanız üzersiniz. Hakikaten üzülürüm yani. Hayır size sallasam elime ne geçecek sonuçta bir kazancım olmuyor yediğim küfürler de cabası yani işim gücüm yok bir de kendime küfür mü ettireceğim. Bu sağlıklı bir düşünce mi sizce ? Ayıptır yahu. Maddi bir getirisi olmayan tamamen Galatasaraylı bir bakış açısı ile şurada öğrenirsem bir şeyler paylaşıyorum üstüne bir de belki içinizden tonla küfür yiyorum. Ne diyelim canınız sağ olsun.

Şahsım adına konuşuyorum, ben sana inanıyorum, dert etme.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Okan Buruk: "Oynayan ve oynamayan birçok oyuncumuza teklifler geliyor."

Kimse gitmezse ıcardi haricinde, yedek forvet rashica ve 1 orta saha gelecek anlaşılan. 1 orta saha alınacaksa umarım o demirbay olmaz fred parades gibi kaliteli bi futbolcu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt