Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica 5-6ya gelirse gelir, olmazsa gelmez.

Morutan eksikleri geliştirildiği taktirde çift haneye rahat satılabilecek oyuncu, hoca da destekliyorsa ve çalışmaya devam ederse kalacak demektir.

Onun dışında hayali senaryolara gerek yok.
Ağustos sonunda kimse almayınca 4m Euro’ya bile bırakacaklar, elimize bir sürü kanat var şimdiden almaya gerek yok. Santrafor ve orta sahaya odaklanalım

Buna bende dahil fenerin tadic transferini övdük, iyi oyuncu iyi transfer dedik fenerin tadic transferini övenler sanchez'e burun kıvırıyor.
Bana sebebini söyler misiniz? Ne düşündünüz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birincisi biz fener değiliz. Adamların o bölgede kilit açan bir adama ihtiyaçları vardı aldılar. Ben övmedim transferi böyle gelişigüzel kurulan kadrolar büyük sorunlara da yol açabilir.

İkincisi biz Alexis nerde oynatacaz. Mertens'in yedeği mi olacak? Mertens'in yedeği olacaksa o tempoyu sağlayabilecek mi?

Üçüncüsü ekonomik nerden baksan 2.5 /3 alacak 35 yaşındaki adama değer mi?

rashica'yı çok büyütüyoruz gibi geliyor

hayırlısı

Aslında büyütmüyoruz. Genel kitleye bakarsan herkes Rashica'nın ekstra defansif katkısına vurgu yapıyor ve haklı da. Bu sene en az 4-5 kere rakibin kontrasında deparı ile kesen ilk oyunculardan biri oldu.

Bazı maçlarda hücumda yetersiz kaldığı ve yanlış tercihler yaptığı oldu ama normal seviyedeydi. Birçok maçta skor ve oyun katkısı sağladığı için o bölümler de fazla hatırlanmıyor.

Misal Torreira'da başta bir sallanır gibi oldu ama son düzlükte yıkılmayan kale gibiydi.

Rashica'nın geçen sene takıma katkısını 10 üzerinden 7.5-8 olarak değerlendirebiliriz.

İşin özü alınması gerekir ama bunun da bir ederi vardır. Icardi gibi olmazsa olmaz değil ama istenilen rakamlara inilirse alınır. Bunun için de acele edeceğimiz bir mevki ya da bölge değil. Eylüle kadar bile beklenebilir diye düşünüyorum.

Çıkılacak en yüksek rakam vadeli 7 milyon euro olmalı diye düşünüyorum.

kerem bambadan kötü topçu mu

Kötü diyemem ama herifin bonservisi elinde henüz bi yere imza atmadi, 27 yasinda gecen sezon ligde 6 gol 7 asist yapmis. Union Berlin, Celta Vigo gibi takimlar istiyomus haberleri var, biz araya girsek sansimiz iyi diye düsünüyorum. Firsat, neden olmasin..

Bak mesela bu gerçekse eğer gönderme falan çok gereksiz hareketler, inşallah yalandır. Mesela sezon sonu bizim resmi hesapların tjk'yı muhatap alması falan da çok gereksiz işler. Tjk camiası çok küçük ve bunun farkına varıyorlar yavaş yavaş, Koca Galatasaray 'ın Tjk 'yı falan kendine rakip görüp muhatap alması boş iş. Zaten adamların en büyük sıkıntısı, kabusu iplenmemek. İplemeyeceksin.

Rashica bana göre çok kritik adam. Hata yapılır alınmazsa.

Başıma bir şey gelmeyecekse İcardi hariç (geldi farzediyorum) bu seneki transfer döneminden memnun değilim. Alexis falan 2 sene önce olsa tamam derdim. 35 'i bulmuş futbolcularla tempo oyunu zor. Satabileceğimiz adamlar almalıyız artık. Önünde Mertens gibi bir idol varken bir Wonderkid eklersen hem Mertens onu geliştirir hem de satabileceğimiz oyuncumuz olur hem de yıllarca faydalanabiliriz. 30 yaş üstü kontenjanı doldu kulübün bence.
Kim kimi gelistiriyor yav. 1 senede full plus yabancı dil öğrenemezsin futbol mu öğrenicen. Herşeyi fm gibi sanmayin. Ver yaşlı birinin yanina oynamasa bile gelişsin yok öyle bir dünya. Tamamen oyuncuyla alakali bir durum. Oyuncu istekliyse adamin peşinden koşar abi bana bişey öğret diye gider sohbet bile eder. Bizde kim var böyle?İs olarak görüyorlar futbolu mesai bitti mi yallah herkes kendi dalgasina bakiyor

Galatasarayda görmeyi hayal ettiğiniz futbolcular minvalinde yıllar önce bir konu vardı o konuyu bulamadım yardımcı olabilecek var mı

Bak mesela bu gerçekse eğer gönderme falan çok gereksiz hareketler, inşallah yalandır. Mesela sezon sonu bizim resmi hesapların tjk'yı muhatap alması falan da çok gereksiz işler. Tjk camiası çok küçük ve bunun farkına varıyorlar yavaş yavaş, Koca Galatasaray 'ın Tjk 'yı falan kendine rakip görüp muhatap alması boş iş. Zaten adamların en büyük sıkıntısı, kabusu iplenmemek. İplemeyeceksin.
Fb de Bjk de en büyük rakiplerimiz. Muhatap almamak görmezden gelelim demek pek realist bir yaklaşım olmaz

Galatasarayda görmeyi hayal ettiğiniz futbolcular minvalinde yıllar önce bir konu vardı o konuyu bulamadım yardımcı olabilecek var mı

Kim kimi gelistiriyor yav. 1 senede full plus yabancı dil öğrenemezsin futbol mu öğrenicen. Herşeyi fm gibi sanmayin. Ver yaşlı birinin yanina oynamasa bile gelişsin yok öyle bir dünya. Tamamen oyuncuyla alakali bir durum. Oyuncu istekliyse adamin peşinden koşar abi bana bişey öğret diye gider sohbet bile eder. Bizde kim var böyle?İs olarak görüyorlar futbolu mesai bitti mi yallah herkes kendi dalgasina bakiyor
Barış Alper, Kerem kendini geliştirmedi yabancı yıldızlarla uyum sağlayamadı diyorsan sen bilirsin. Lider oyuncu takım için önemlidir genç oyuncuların en azından mental gelişimlerine direk katkıda bulunur. Bugünün dünün yıldızlarının röportajlarını dinleyin bakın hepsinin gençlik dönemlerinde etkilendikleri, örnek aldıkları birileri mutlaka vardır.

Rashica çok değerli bi oyuncu alırsak net katkı verir ama yaşı 27 aldığın zaman satma imkanın yok o yüzden max verilecek para 6-7 olur.10 falan çok paralar Rashica için. 6ya Arsenalden 26 yaşında Torreira aldık biz.

Fb de Bjk de en büyük rakiplerimiz. Muhatap almamak görmezden gelelim demek pek realist bir yaklaşım olmaz
Şöyle 3-4 sene 10-20 puanla şampiyon olalım, sonra kaale almayız, ama şimdilik takip etmek durumundayız rakiplerimizi.

Adamın defansa yardım etmekten başka önemli özelliği yok, çalım atamıyor hızlı değil şutları çok iyi değil, çok iyi orta pas yapamıyor
Yapma gözünü seveyim. Şu yapıştı kaldı adamın üstüne yav. Son 11 maçında 7 kez skor katkısı yapmış. İyi değil dediklerinin hepsinde de iyi. Boey'i manyak derecede seviye atlatan en büyük faktörlerden biri de Rashica'ydı geçen yıl.

10 verip hemen alalım demiyorum, belli ki oyuncu bizi istiyor diye bekleyip fiyat düşürmeye çalışacağız. 5-6 hatta 7'ye ben Rashica'dan daha iyi topçu alabileceğimizi de sanmıyorum.

rashica için agustos sonuna kadar beklenebilir.o da beklesin.kiralarız yine

Angel'in ortalarının daha çok değerlendirmek için İcardi'nin arkasına kafacı bi 10 lazım 2.tehdit olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt