Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.966
- 39.324
- 3.993
Bu şampiyonluk muhabbetleri konusunda bunlara daha sert dilden ve anlayacaklari dilden yanıtlar verilmeli ,olmaz yapamazlar filan gibi yanıtlar baştan yanlış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağustos sonunda kimse almayınca 4m Euro’ya bile bırakacaklar, elimize bir sürü kanat var şimdiden almaya gerek yok. Santrafor ve orta sahaya odaklanalımRashica 5-6ya gelirse gelir, olmazsa gelmez.
Morutan eksikleri geliştirildiği taktirde çift haneye rahat satılabilecek oyuncu, hoca da destekliyorsa ve çalışmaya devam ederse kalacak demektir.
Onun dışında hayali senaryolara gerek yok.
Birincisi biz fener değiliz. Adamların o bölgede kilit açan bir adama ihtiyaçları vardı aldılar. Ben övmedim transferi böyle gelişigüzel kurulan kadrolar büyük sorunlara da yol açabilir.Buna bende dahil fenerin tadic transferini övdük, iyi oyuncu iyi transfer dedik fenerin tadic transferini övenler sanchez'e burun kıvırıyor.
Bana sebebini söyler misiniz? Ne düşündünüz
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rashica'yı çok büyütüyoruz gibi geliyor
hayırlısı
kerem bambadan kötü topçu mu
Bak mesela bu gerçekse eğer gönderme falan çok gereksiz hareketler, inşallah yalandır. Mesela sezon sonu bizim resmi hesapların tjk'yı muhatap alması falan da çok gereksiz işler. Tjk camiası çok küçük ve bunun farkına varıyorlar yavaş yavaş, Koca Galatasaray 'ın Tjk 'yı falan kendine rakip görüp muhatap alması boş iş. Zaten adamların en büyük sıkıntısı, kabusu iplenmemek. İplemeyeceksin.
Kim kimi gelistiriyor yav. 1 senede full plus yabancı dil öğrenemezsin futbol mu öğrenicen. Herşeyi fm gibi sanmayin. Ver yaşlı birinin yanina oynamasa bile gelişsin yok öyle bir dünya. Tamamen oyuncuyla alakali bir durum. Oyuncu istekliyse adamin peşinden koşar abi bana bişey öğret diye gider sohbet bile eder. Bizde kim var böyle?İs olarak görüyorlar futbolu mesai bitti mi yallah herkes kendi dalgasina bakiyorRashica bana göre çok kritik adam. Hata yapılır alınmazsa.
Başıma bir şey gelmeyecekse İcardi hariç (geldi farzediyorum) bu seneki transfer döneminden memnun değilim. Alexis falan 2 sene önce olsa tamam derdim. 35 'i bulmuş futbolcularla tempo oyunu zor. Satabileceğimiz adamlar almalıyız artık. Önünde Mertens gibi bir idol varken bir Wonderkid eklersen hem Mertens onu geliştirir hem de satabileceğimiz oyuncumuz olur hem de yıllarca faydalanabiliriz. 30 yaş üstü kontenjanı doldu kulübün bence.
Fb de Bjk de en büyük rakiplerimiz. Muhatap almamak görmezden gelelim demek pek realist bir yaklaşım olmazBak mesela bu gerçekse eğer gönderme falan çok gereksiz hareketler, inşallah yalandır. Mesela sezon sonu bizim resmi hesapların tjk'yı muhatap alması falan da çok gereksiz işler. Tjk camiası çok küçük ve bunun farkına varıyorlar yavaş yavaş, Koca Galatasaray 'ın Tjk 'yı falan kendine rakip görüp muhatap alması boş iş. Zaten adamların en büyük sıkıntısı, kabusu iplenmemek. İplemeyeceksin.
Galatasarayda görmeyi hayal ettiğiniz futbolcular minvalinde yıllar önce bir konu vardı o konuyu bulamadım yardımcı olabilecek var mı
Barış Alper, Kerem kendini geliştirmedi yabancı yıldızlarla uyum sağlayamadı diyorsan sen bilirsin. Lider oyuncu takım için önemlidir genç oyuncuların en azından mental gelişimlerine direk katkıda bulunur. Bugünün dünün yıldızlarının röportajlarını dinleyin bakın hepsinin gençlik dönemlerinde etkilendikleri, örnek aldıkları birileri mutlaka vardır.Kim kimi gelistiriyor yav. 1 senede full plus yabancı dil öğrenemezsin futbol mu öğrenicen. Herşeyi fm gibi sanmayin. Ver yaşlı birinin yanina oynamasa bile gelişsin yok öyle bir dünya. Tamamen oyuncuyla alakali bir durum. Oyuncu istekliyse adamin peşinden koşar abi bana bişey öğret diye gider sohbet bile eder. Bizde kim var böyle?İs olarak görüyorlar futbolu mesai bitti mi yallah herkes kendi dalgasina bakiyor
Şöyle 3-4 sene 10-20 puanla şampiyon olalım, sonra kaale almayız, ama şimdilik takip etmek durumundayız rakiplerimizi.Fb de Bjk de en büyük rakiplerimiz. Muhatap almamak görmezden gelelim demek pek realist bir yaklaşım olmaz
Yapma gözünü seveyim. Şu yapıştı kaldı adamın üstüne yav. Son 11 maçında 7 kez skor katkısı yapmış. İyi değil dediklerinin hepsinde de iyi. Boey'i manyak derecede seviye atlatan en büyük faktörlerden biri de Rashica'ydı geçen yıl.Adamın defansa yardım etmekten başka önemli özelliği yok, çalım atamıyor hızlı değil şutları çok iyi değil, çok iyi orta pas yapamıyor