- 17 Ağustos 2009
- 44.146
- 33.248
- 3.448
Bülent Timurlenk space'te iyi madara etti duyumcuları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartılacak bir fark yok Aboubakar sadece garip goller atabiliyor.Bakambu - Aboubakar, aradaki fark çok mu?
Bakambu - Aboubakar, aradaki fark çok mu?
Kardeşim sabah Bakambu açıklama geliyor diyorsun şimdi Nevzat okuyup Sanchez diyorsun neyse00:08 itibariyle işlerin rengi değişti.
Şunu tekrar tekrar ifade ediyorum bu Allah'ın cezası dönem çok değişken bir dönem hele ki bu yönetim ve Erden Timur faktörü ile bambaşka, yeri geliyor sabah akşamı tutmuyor.
Gelelim konuya an itibariyle Alexis Sanchez ile 2.7 milyon euro yıllık 1+1 sözleşme süresinde anlaşıldı, Okan Hoca karar verecek şuan itibariyle üç isim ile prensip anlaşmasına vardık.
Bakambu da şartları yazmıştım, Alexis Sanchez için durum bu, diğer isim ise Weghorts, top hocamızda, bilginize...
Bülent Timurlenk space'te iyi madara etti duyumcuları.
Meliksah geldi
Geçen sene 3 santrafor vardı, bu sene Avrupa var ikisi de gelsinbakambuyu alalim. weghorst cok agir
Nevzat okuyup niye Sanchez diyim kaç gündür anlam veremediğim şekilde Sanchez'e ilgi var yazıyorum, geçmişe dönüp bakabilirsin, alternatif çok bu şekilde görüşme ve prensip anlaşmaları var, kimya deneyi değil ki bu kanıtlayayım. Hadi Nevzat okudum diyelim sözleşmeye yıllık ücret detayı vahiy mi geldi Allah için ya.Kardeşim sabah Bakambu açıklama geliyor diyorsun şimdi Nevzat okuyup Sanchez diyorsun neyse