Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bülent Timurlenk space'te iyi madara etti duyumcuları.

00:08 itibariyle işlerin rengi değişti.
Şunu tekrar tekrar ifade ediyorum bu Allah'ın cezası dönem çok değişken bir dönem hele ki bu yönetim ve Erden Timur faktörü ile bambaşka, yeri geliyor sabah akşamı tutmuyor.

Gelelim konuya an itibariyle Alexis Sanchez ile 2.7 milyon euro yıllık 1+1 sözleşme süresinde anlaşıldı, Okan Hoca karar verecek şuan itibariyle üç isim ile prensip anlaşmasına vardık.

Bakambu da şartları yazmıştım, Alexis Sanchez için durum bu, diğer isim ise Weghorts, top hocamızda, bilginize...
Kardeşim sabah Bakambu açıklama geliyor diyorsun şimdi Nevzat okuyup Sanchez diyorsun neyse

Weghorst- geçen yıl bjkyi ligde tuttu ilk devre bakambuya da sıcak bakıyorum ama bizim ligde rüştünü ispatlamış üstelik tarz olarak elimizde hiç olmayan bir profilin alınması daha mantıklı geliyor ..

Torreira baya iyi hikayelerinden gördüğüm kadarıyla yakında başlar antrenmanlara

icardi işi uzayacak belli ki

o ayarda birini almak istesek de ağustosta ancak olurdu

ama durmak yok

ikinci santrafor ile 8 ve 10 numarayı çözmek lazım sonra icardi rashica bekleriz

Kardeşim sabah Bakambu açıklama geliyor diyorsun şimdi Nevzat okuyup Sanchez diyorsun neyse
Nevzat okuyup niye Sanchez diyim kaç gündür anlam veremediğim şekilde Sanchez'e ilgi var yazıyorum, geçmişe dönüp bakabilirsin, alternatif çok bu şekilde görüşme ve prensip anlaşmaları var, kimya deneyi değil ki bu kanıtlayayım. Hadi Nevzat okudum diyelim sözleşmeye yıllık ücret detayı vahiy mi geldi Allah için ya.

kingzat tier 1 değil boşuna demişti alexis bitmeye yakın diye

Muhtemelen Alexis Sanchez kesin alınacak. Bakambu ve Weghorst’tan birinde de karar kılınacak. Okan hocanın uğraştığımız bir forvet var dediği Weghorst’muş demek ki

eytli topcu istemiyoruz kardeşim

eytlilerin şahı mertens bile yarım sezon zar zor oynadı çok sevmeme rağmen!

EYT'YE HAYIR!!!!

fb alıyor eytlileri dalga geçiyoruz bizimkilerde illa bir eytli sıkıştıracak

zaten 1 tanr var 3 milyon veriyoruz yeter da

mertens giderse bir eytli ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt