Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Bana gelen biri şeklinde.Sanchez Bakambu beraber mi dusunuluyor yoksa ikisinden biri mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana gelen biri şeklinde.Sanchez Bakambu beraber mi dusunuluyor yoksa ikisinden biri mi?
O zaman yönetici olmam gerekiyor benim. Herkesten önce İcardi dedim Angelino yine baya bir önce söyledim basın süreci bizden gecikmeli yaşadı. Olan neyse onu söylüyorum, bu üçlü dışında başka forvet gelir ben hiç adını yazmamışımdır anlarım ama adı üstünde DUYUM!
İki üç güne duyarsınBöyle bir şey yok kati suretle. Ben hiç duymadım.
Mertensi Araplara verip bunu alabiliriz belki.Bana gelen biri şeklinde.
Yorumdur, saygı duyarım.İcardi tamam dedikten sonra belirli bir güven sağladın ama artık inandırıcılığını kaybetmeye başlıyorsun kusura bakma rengim
Keşke bu olsa. Hala çok iyi vuruyor bitiriyor mertens keşke vedalaşsakBu sanchez baya hareketli adam ya yaşına gore iyi. Asistte yapıyor. Mertens out sanchez in olabilir. 18 gol atmis adam
Bu sanchez baya hareketli adam ya yaşına gore iyi. Asistte yapıyor. Mertens out sanchez in olabilir. 18 gol atmis adam
Bu ayrı bir gelişme ile paralel oluyor ama şuan mevcut durumda yokMertensi Araplara verip bunu alabiliriz belki.
ya harbi transferde sıçacaklar gibi ya
alexisdir
tottun stoperidir
paredesdir
bunların hepsi
yanlışoğluyanlış transferler
bence fred transferide yanlış bir transfer
çok bariz fail isimleri istemek futbol cahilliği resmen
geçen sene miçö alınmasın diye yalvardım
aynı olay
mertens fenere gitmezBu sınır sadece bize mi var renktaş. fenerin 35 yabancısı oldu. Şaka bir tarafa gidenler olacaktır. Mertens'e bile teklif varmış. Adam son senem demişti. Bilmiyorum aklımda deli sorular...
Adamda geçiyor donusleri çok iyi. 1+1 e gelsinKeşke bu olsa. Hala çok iyi vuruyor bitiriyor mertens keşke vedalaşsak
Yorumdur, saygı duyarım.
Bunlar kaldı mı ya34aries : Geliyorlar
CuneytGkalamis : An meselesi

34aries : Geliyorlar
CuneytGkalamis : An meselesi
Üçünü de alın. Cimbom çıldırdı00:08 itibariyle işlerin rengi değişti.
Şunu tekrar tekrar ifade ediyorum bu Allah'ın cezası dönem çok değişken bir dönem hele ki bu yönetim ve Erden Timur faktörü ile bambaşka, yeri geliyor sabah akşamı tutmuyor.
Gelelim konuya an itibariyle Alexis Sanchez ile 2.7 milyon euro yıllık 1+1 sözleşme süresinde anlaşıldı, Okan Hoca karar verecek şuan itibariyle üç isim ile prensip anlaşmasına vardık.
Bakambu da şartları yazmıştım, Alexis Sanchez için durum bu, diğer isim ise Weghorts, top hocamızda, bilginize...
mertens fenere gitmez