Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman yönetici olmam gerekiyor benim. Herkesten önce İcardi dedim Angelino yine baya bir önce söyledim basın süreci bizden gecikmeli yaşadı. Olan neyse onu söylüyorum, bu üçlü dışında başka forvet gelir ben hiç adını yazmamışımdır anlarım ama adı üstünde DUYUM!

İcardi tamam dedikten sonra belirli bir güven sağladın ama artık inandırıcılığını kaybetmeye başlıyorsun kusura bakma rengim

ya harbi transferde sıçacaklar gibi ya

alexisdir
tottun stoperidir
paredesdir

bunların hepsi

yanlışoğluyanlış transferler

bence fred transferide yanlış bir transfer

çok bariz fail isimleri istemek futbol cahilliği resmen

geçen sene miçö alınmasın diye yalvardım

aynı olay

Erden bey e güvenelim abi
Hiç telaş yok bende nedense isimlerden kariyerden çok öte bir şey var o da takım olmak onda da okan bey e güveniyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe, Salih Özcan-Emre Can-Kerem Demirbay gibi isimlerden birine kesin talip olacaktır. 3 Türk'lü kadro kuramazlar yoksa.

00:08 itibariyle işlerin rengi değişti.
Şunu tekrar tekrar ifade ediyorum bu Allah'ın cezası dönem çok değişken bir dönem hele ki bu yönetim ve Erden Timur faktörü ile bambaşka, yeri geliyor sabah akşamı tutmuyor.

Gelelim konuya an itibariyle Alexis Sanchez ile 2.7 milyon euro yıllık 1+1 sözleşme süresinde anlaşıldı, Okan Hoca karar verecek şuan itibariyle üç isim ile prensip anlaşmasına vardık.

Bakambu da şartları yazmıştım, Alexis Sanchez için durum bu, diğer isim ise Weghorts, top hocamızda, bilginize...
Üçünü de alın. Cimbom çıldırdı

Bakambu hem Sanchez'den hemde Weghorst'tan çok daha ideal bir alternatif oyuncu. Diğer ikisi oynamadığında sorun çıkarabilir Bakambu ise sıkıntı çıkartmaz bence ve ayrıca oyuncu profili olarakta daha ideal. Bakambu'dan daha ideal forvet alternatifi göremiyorum ismi geçenlerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt