- 1 Mayıs 2018
- 57.272
- 48.071
- 3.873
Twitter futbol timeline tam copluk olmus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sponsorlari ilk soyleyenlerdendiBunlar kaldı mı ya![]()
Erden bey e güvenelim abi
Hiç telaş yok bende nedense isimlerden kariyerden çok öte bir şey var o da takım olmak onda da okan bey e güveniyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yav boş laf bunlar. takım olmakmış. golu takım mı atıyor? transfer atıyor.Erden bey e güvenelim abi
Hiç telaş yok bende nedense isimlerden kariyerden çok öte bir şey var o da takım olmak onda da okan bey e güveniyorum
Kimi ima ediyorlar an meselesi diyerek.Sponsorlari ilk soyleyenlerdendi
yav boş laf bunlar. takım olmakmış. golu takım mı atıyor? transfer atıyor.
Hoca 2 santraforu bir sistem düşünüyor.beyler saçma transfer haberleri gibi geliyor bunlar bana
1 - alexis sanches alınacaksa Bakambu alınmaz
2- Halil niye alındı o zaman
3- icardi olmayacak demekki Alexsiz sanchez ve bakambu + halil olacak forvet
Mustafa demirtaş bakambu analizinde adamın artık tamamen santraforlaştığını dribling özelliğinin gittiğini söylemiş. Bakambuyu icardinin yedeği yapıp kaliteli bir yardımcı forvet daha almak lazım o haldebeyler saçma transfer haberleri gibi geliyor bunlar bana
1 - alexis sanches alınacaksa Bakambu alınmaz
2- Halil niye alındı o zaman
3- icardi olmayacak demekki Alexsiz sanchez ve bakambu + halil olacak forvet
Maliyetlere de bakıldığında Bakambu doğru tercih olur gibi. Sanchez'de Tadic ayarında hatta kalite olarak daha iyisi, Mertens'in yerine de oynayabilir ve pres futboluna uygun.00:08 itibariyle işlerin rengi değişti.
Şunu tekrar tekrar ifade ediyorum bu Allah'ın cezası dönem çok değişken bir dönem hele ki bu yönetim ve Erden Timur faktörü ile bambaşka, yeri geliyor sabah akşamı tutmuyor.
Gelelim konuya an itibariyle Alexis Sanchez ile 2.7 milyon euro yıllık 1+1 sözleşme süresinde anlaşıldı, Okan Hoca karar verecek şuan itibariyle üç isim ile prensip anlaşmasına vardık.
Bakambu da şartları yazmıştım, Alexis Sanchez için durum bu, diğer isim ise Weghorts, top hocamızda, bilginize...
O zaman Sanchez zu cimbomAuba zu marsilya
sakaydı yavTakımdaslık olmasın a oyuncunun açığını kapatmak için b oyuncusu bok gider
Takımdaslık olmasın 3 defa bekten bindiren oyuncu 4. de çıkmaz nası olsa top atmıyor diye
Takım içi huzursuzluk golde attırmaz çokça da yedirir
Geçin bu işleri 500milyon bütçen yoksa bu bütçelerle alacağın oyunculardan çok takım içi ortam önemli
Golü de takım atıyor bu arada hepsi iyi olduğunda maç kazanıyorsun diğerleri geçici sonuçlar almanı sağlar bi yerde de sallanır düşersin zaten sonu gelmez
Hepsi uyumluysa hepsi birbiri için oynuyorsa eze eze alırsın maçları