Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden bey e güvenelim abi
Hiç telaş yok bende nedense isimlerden kariyerden çok öte bir şey var o da takım olmak onda da okan bey e güveniyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katiliyorum Reis-i Bodrum. Yalniz, her insan hata yapar, o nedenle telas olabiliyor. Transfer meselesi de sans isi. Ustune maddi limitler olunca dedigin konu onem arz ediyor, nokta atisi olmasi gerektigi. Bakalim.

beyler saçma transfer haberleri gibi geliyor bunlar bana

1 - alexis sanches alınacaksa Bakambu alınmaz
2- Halil niye alındı o zaman
3- icardi olmayacak demekki Alexsiz sanchez ve bakambu + halil olacak forvet

Okan Buruk: "Türkiye'de Avrupa kupalarına katılacak 4 önemli takım var, iyi kadrolar var. Ligde bizi zorlu bir sezon bekliyor ama geçen seneden farklı olacağını düşünmüyorum. İyi oyuncular alabilirsiniz ama takım olabilmek farklı bir şey, bizim de bunu devam ettirmemiz gerekiyor."

Hay ağzını seveyim hocam bende senin gibi düşünüyorum işte

Hoca 2 santraforu bir sistem düşünüyor.
İcardi
Bakambu
Halil
Mertens

Hepsi birbirleriyle 2li oynayabilir şeklinde

Mustafa demirtaş bakambu analizinde adamın artık tamamen santraforlaştığını dribling özelliğinin gittiğini söylemiş. Bakambuyu icardinin yedeği yapıp kaliteli bir yardımcı forvet daha almak lazım o halde

00:08 itibariyle işlerin rengi değişti.
Şunu tekrar tekrar ifade ediyorum bu Allah'ın cezası dönem çok değişken bir dönem hele ki bu yönetim ve Erden Timur faktörü ile bambaşka, yeri geliyor sabah akşamı tutmuyor.

Gelelim konuya an itibariyle Alexis Sanchez ile 2.7 milyon euro yıllık 1+1 sözleşme süresinde anlaşıldı, Okan Hoca karar verecek şuan itibariyle üç isim ile prensip anlaşmasına vardık.

Bakambu da şartları yazmıştım, Alexis Sanchez için durum bu, diğer isim ise Weghorts, top hocamızda, bilginize...
Maliyetlere de bakıldığında Bakambu doğru tercih olur gibi. Sanchez'de Tadic ayarında hatta kalite olarak daha iyisi, Mertens'in yerine de oynayabilir ve pres futboluna uygun.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yav boş laf bunlar. takım olmakmış. golu takım mı atıyor? transfer atıyor.

Takımdaslık olmasın a oyuncunun açığını kapatmak için b oyuncusu bok gider
Takımdaslık olmasın 3 defa bekten bindiren oyuncu 4. de çıkmaz nası olsa top atmıyor diye
Takım içi huzursuzluk golde attırmaz çokça da yedirir

Geçin bu işleri 500milyon bütçen yoksa bu bütçelerle alacağın oyunculardan çok takım içi ortam önemli

Golü de takım atıyor bu arada hepsi iyi olduğunda maç kazanıyorsun diğerleri geçici sonuçlar almanı sağlar bi yerde de sallanır düşersin zaten sonu gelmez

Hepsi uyumluysa hepsi birbiri için oynuyorsa eze eze alırsın maçları

Bakambu yerine Sanchez olursa Demirbayı almayız. Bakambu Sanchez ikilisi de aynı anda olmaz

Weghorst aslında tam hocanın sevdiği tipte bi adam.Gittiği her takımda pivotla oynadı bence mantıklı olur maliyeti çok yüksek değilse.İcardi işi netleşmediği için belki de alacağımız 2.forvet as santraforumuz olacak önümüzdeki sezon ona göre plan yapmak lazım.

Takımdaslık olmasın a oyuncunun açığını kapatmak için b oyuncusu bok gider
Takımdaslık olmasın 3 defa bekten bindiren oyuncu 4. de çıkmaz nası olsa top atmıyor diye
Takım içi huzursuzluk golde attırmaz çokça da yedirir

Geçin bu işleri 500milyon bütçen yoksa bu bütçelerle alacağın oyunculardan çok takım içi ortam önemli

Golü de takım atıyor bu arada hepsi iyi olduğunda maç kazanıyorsun diğerleri geçici sonuçlar almanı sağlar bi yerde de sallanır düşersin zaten sonu gelmez

Hepsi uyumluysa hepsi birbiri için oynuyorsa eze eze alırsın maçları

sakaydı yav
gerizekalıya anlatır gibi anlatmıssın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt