Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens dışında çok yaşlı oyuncu yok takımda kalecimiz hariç.
Kerem, Zaniolo, Nelsson, Boey, Barış Alper, Angelino, Torreira en verimli yaşlarındalar.
Takıma katkı sağlayabilecek 1-2 tecrübeli oyuncudan daha zarar gelmez.
Alexis Sanchez çok kaliteli kariyerli bir oyuncu. Geçen sene Fransa ligi ve ŞL’de Marsilya takımında o kadar maç oynayıp yakaladığı gol ve asist istatistikleri hala iyi durumda olduğunu gösteriyor.
O yüzden gelmesini isterim.

Weghorst aslında tam hocanın sevdiği tipte bi adam.Gittiği her takımda pivotla oynadı bence mantıklı olur maliyeti çok yüksek değilse.İcardi işi netleşmediği için belki de alacağımız 2.forvet as santraforumuz olacak önümüzdeki sezon ona göre plan yapmak lazım.
Ya ne weghorstu ya, tinerci ezigin teki

Hoca 2 santraforu bir sistem düşünüyor.
İcardi
Bakambu
Halil
Mertens

Hepsi birbirleriyle 2li oynayabilir şeklinde
2 li hücum hattı demek orta sahayı boşaltmak demek. Avrupada orta saha ve savunma ile maç alabiliriz. bu da 1 kişi eksik oynamak demek.

Türkiye liginde ise 2 li hücum mantıklı değil. HA SEN SAVUNMAYI 3 LÜ yaparsın o zamanda geride çok açık verirsin aklıma İstanbulspor mu Ümraniye mi ne halttı o maç geliyor bi anda 2 mi 3 mü ne atmışlar dı

2 li hücum hattı demek orta sahayı boşaltmak demek. Avrupada orta saha ve savunma ile maç alabiliriz. bu da 1 kişi eksik oynamak demek.

Türkiye liginde ise 2 li hücum mantıklı değil. HA SEN SAVUNMAYI 3 LÜ yaparsın o zamanda geride çok açık verirsin aklıma İstanbulspor mu Ümraniye mi ne halttı o maç geliyor bi anda 2 mi 3 mü ne atmışlar dı

Ben daha tr de 3 lü savunmayı yapabilen görmedim fb geçen sene denedi ısrar da etti bir yerde patlıyor

Çok öne çekmen gerekiyor savunmayı ofsayta düşürecem diye, bu sefer de arkada 30mt alan bırakıyon. fb maçlarını izlerken rakiplerin fb arkasına top atamama beceriksizliklerinden sinirimden kuduruyordum

Okan hoca bi barış hamlesiyle içinden geçti mesela fb nin ekstra koşucu olarak Kerem de giriyordu aralara mala döndüler hatırladığım en rahat 2 fb galibiyeti

Rekor skora da müsaitti ikisi de

Başak maçındaki şans yanımızda olsa +7 ilk maçlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens dışında çok yaşlı oyuncu yok takımda kalecimiz hariç.
Kerem, Zaniolo, Nelsson, Boey, Barış Alper, Angelino, Torreira en verimli yaşlarındalar.
Takıma katkı sağlayabilecek 1-2 tecrübeli oyuncudan daha zarar gelmez.
Alexis Sanchez çok kaliteli kariyerli bir oyuncu. Geçen sene Fransa ligi ve ŞL’de Marsilya takımında o kadar maç oynayıp yakaladığı gol ve asist istatistikleri hala iyi durumda olduğunu gösteriyor.
O yüzden gelmesini isterim.

+ CL'de maalesef tecrube ile yol alirsin. Bunu defalarca hem biz hem de diger takimlarda gorduk, tecrube ettik. Nadir ornekler var aksi yonde ama tecrube cok cok kritik. Lig de belki uzun solukta dengeli bir verim alamayiz ama yer yer parlamalar da kafi ki elimizde bu sezon daha oturmus ve genis bir kadro olacak.

Bende, cok sevmesemde tarzini, Sanchez diyorum once sonra Bakambu sonra Werghorst.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt