Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.743
- 13.733
- 1.498
Geriden geliyorum Şuan ziyech ismi dönmüş ziyech veya kamada gelirse mest olurum vallaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakaydı yav
gerizekalıya anlatır gibi anlatmıssın

Ya ne weghorstu ya, tinerci ezigin tekiWeghorst aslında tam hocanın sevdiği tipte bi adam.Gittiği her takımda pivotla oynadı bence mantıklı olur maliyeti çok yüksek değilse.İcardi işi netleşmediği için belki de alacağımız 2.forvet as santraforumuz olacak önümüzdeki sezon ona göre plan yapmak lazım.
Katilmayanlar katilsin. Sonra aglamasin izleyemedim diye
çok gerilerdesin, onlar yok artıkGeriden geliyorum Şuan ziyech ismi dönmüş ziyech veya kamada gelirse mest olurum vallaha
2 li hücum hattı demek orta sahayı boşaltmak demek. Avrupada orta saha ve savunma ile maç alabiliriz. bu da 1 kişi eksik oynamak demek.Hoca 2 santraforu bir sistem düşünüyor.
İcardi
Bakambu
Halil
Mertens
Hepsi birbirleriyle 2li oynayabilir şeklinde
Ya ne weghorstu ya, tinerci ezigin teki
Ozaman yatalim iyigecelerGelişme yine yok yine yok
coşmayalımEksik bölgeleri tamamlarsak o mevcut iki çöpten daha iyi takım oluruz gündeme düşen isimler gelirse mevcut barçayı bile tokatlayabiliriz Barça artık isminden başka hiç bi haltı kalmamış bir camia
İyi gecelerOzaman yatalim iyigeceler
2 li hücum hattı demek orta sahayı boşaltmak demek. Avrupada orta saha ve savunma ile maç alabiliriz. bu da 1 kişi eksik oynamak demek.
Türkiye liginde ise 2 li hücum mantıklı değil. HA SEN SAVUNMAYI 3 LÜ yaparsın o zamanda geride çok açık verirsin aklıma İstanbulspor mu Ümraniye mi ne halttı o maç geliyor bi anda 2 mi 3 mü ne atmışlar dı
Ramgers ve psvden iyi takımız Barcelona kâğıt üstünde Barcelona morutanla falan tokatlıyprdık neredeysecoşmayalım
Mertens dışında çok yaşlı oyuncu yok takımda kalecimiz hariç.
Kerem, Zaniolo, Nelsson, Boey, Barış Alper, Angelino, Torreira en verimli yaşlarındalar.
Takıma katkı sağlayabilecek 1-2 tecrübeli oyuncudan daha zarar gelmez.
Alexis Sanchez çok kaliteli kariyerli bir oyuncu. Geçen sene Fransa ligi ve ŞL’de Marsilya takımında o kadar maç oynayıp yakaladığı gol ve asist istatistikleri hala iyi durumda olduğunu gösteriyor.
O yüzden gelmesini isterim.