Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanchez bakambu icardi aynı anda alınıp Rashicadan vazgeçilmez umarım

Gerekirse bir yıl daha kiralayalım Rashica'yı.Berbat deplasman maçlarında diri kalan nadir adamlardan.

Icardi - Bakambu - Sanchez hepsi gelsin

Sanchez Mertens'in yerini alabilir

Sanchez çok içeri kat eden bir oyuncu mertens rolunde oldukça iyi oynar dinamiklik ve top bizde kalmasını sağlar . Geçen sene çokca defansa gelip top çıkarttığını izledim ancak bizde 10 numaralı bir sistem olursa onun yerine oyun görüşü ve ayakları kadife olan topçu lazım. Ama icardi arkasında ikinci forvet gibi oynayacaksa Alexis ilaç olur bakambu ile birlikte.

Sanchez çok içeri kat eden bir oyuncu mertens rolunde oldukça iyi oynar dinamiklik ve top bizde kalmasını sağlar . Geçen sene çokca defansa gelip top çıkarttığını izledim ancak bizde 10 numaralı bir sistem olursa onun yerine oyun görüşü ve ayakları kadife olan topçu lazım. Ama icardi arkasında ikinci forvet gibi oynayacaksa Alexis ilaç olur bakambu ile birlikte.
35 yaşında. Elinde aynı yaşta Mertens var. Kalsın

35 yaşında. Elinde aynı yaşta Mertens var. Kalsın
Doğrudur bende ondan yana istemiyorum ancak hoca istiyorsa kesinlikle böyle dediğim gibi kullanacaktır.Mertens biraz yaşından çok futboldan umudunu kaybetmiş gibi çünkü geçen açıklaması bunu gösteriyor. Ama Alexis hala oynamak istiyor ve bunu gösteriyor. Yoksa Alexis'de benim için son seçenektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt