Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.745
- 13.733
- 1.498
Forvette iş yapar mıHaklısın rdas birçok dalda odul almış
Ekli dosyayı görüntüle 210749
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvette iş yapar mıHaklısın rdas birçok dalda odul almış
Ekli dosyayı görüntüle 210749
Tamamdır hocam sağolasın teşekkürlerMobilden olmuyor bildiğim kadarıyla masaüstünden dene Katıl (Join) butonu var
Farketmiyor taraftarın ona karşı zaten soğukluğu var malum yılımızdan sonra son 15 dk girse işler kötü gidince yine de Berkan ıslıklanır küfür yerBerkan 11 oyuncusu mu ne alaka?
Gereksiz ezberler bunlar. O zaman her sene sıfırdan 18 mi kuracaksın? Taraftar da biraz haddini bilip küfür etmeyecek. Sağlıklı bir bakış açısı değil bu.Farketmiyor taraftarın ona karşı zaten soğukluğu var malum yılımızdan sonra son 15 dk girse işler kötü gidince yine de Berkan ıslıklanır küfür yer
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkan giderse Boey bunalıma girer ve performansı düşebilir.
Bu konuda haksızsin diyemem benim mesela Berkana istediği kadar iyi oynasın kanım ısınmıyor sebebi geçen sene, her saçma ve hatalı pasında yine dümdüz giriyorum yalan yok tiksinmiştik futboldan o sene etkileri kolay geçmiyor. Taylan da öyle mesela ağzıyla kuş tutsa önemi yokGereksiz ezberler bunlar. O zaman her sene sıfırdan 18 mi kuracaksın? Taraftar da biraz haddini bilip küfür etmeyecek. Sağlıklı bir bakış açısı değil bu.
Berkan ve Taylan bambaşka vakalar, Berkan'a olan soğukluk da yine Taylan yüzünden. Taylan'ın takıma dönmesi mümkün değil zaten. Aynı şey Morutan'a karşı da var Cica yüzünden.Bu konuda haksızsin diyemem benim mesela Berkana istediği kadar iyi oynasın kanım ısınmıyor sebebi geçen sene her saçma ve hatalı pasında yine dümdüz giriyorum yalan yok tiksinmiştik futboldan o sene etkileri kolay geçmiyor. Taylan da öyle mesela ağzıyla kuş tutsa önemi yok
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Morutani severim mesela 21 22 yaşında tüm hücum yükünü çocuğa yıkmasaydık belki de bu kadar büyük mental çöküş yaşamazdı baskıyı kaldıramadı ama Cicaldau tam bir rezaletti hala daha öyle 1-1.5 ay top oynadı sadece koca seneBerkan ve Taylan bambaşka vakalar, Berkan'a olan soğukluk da yine Taylan yüzünden. Taylan'ın takıma dönmesi mümkün değil zaten. Aynı şey Morutan'a karşı da var Cica yüzünden.