Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Icardi
-Rashica
-Cl’ye kalirsak A+ bi 10 no, kalamazsak A- bi 10 no
-Sergio’nun yerine A- os
-Yusuf’un yerine +1 kontenjandan oynatilabilecek bi os

Nelsson’un gideceği senaryoda da 8-10 m euro’luk A- bi stoper

Kiralanacak veya teklif varsa satilacaklar: Yusuf, cica, ross, mico, yunus, kılınc

Bir de ts bir şekilde takasa ikna edilirse Ugurcan’i isterim kisisel olarak, ama cok zor

Yusuf + cica + mico + 3m <=> ugurcan 🙏

1689663300775.webp

Berkana cidden 7-8 milyonluk teklif geliyorsa hic düsunmeden satmaliz ama yabanci kurali derseniz, onun yerine alt yapidan birine sans taniyacaksiniz, yetersizse mavi kartli birini bulacaksiniz oda olmadi türkmen ülkelerden bir tanesini getireceksiniz, cidden hic mi iyi oyuncu yok orda?

Gönül isterki her yil 50 milyon Euro kar yapalim satis yapmayalim ama o durumda olmadimiz süre oyuncu satislarina alismaliyiz.

Bu durumlarda alt yapina güvenmiyorsan oraya bosa para harciyoruz ,altyapi oyuncularin da önünü kesiyoruz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gereksiz ezberler bunlar. O zaman her sene sıfırdan 18 mi kuracaksın? Taraftar da biraz haddini bilip küfür etmeyecek. Sağlıklı bir bakış açısı değil bu.
Bu konuda haksızsin diyemem benim mesela Berkana istediği kadar iyi oynasın kanım ısınmıyor sebebi geçen sene, her saçma ve hatalı pasında yine dümdüz giriyorum yalan yok tiksinmiştik futboldan o sene etkileri kolay geçmiyor. Taylan da öyle mesela ağzıyla kuş tutsa önemi yok

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu konuda haksızsin diyemem benim mesela Berkana istediği kadar iyi oynasın kanım ısınmıyor sebebi geçen sene her saçma ve hatalı pasında yine dümdüz giriyorum yalan yok tiksinmiştik futboldan o sene etkileri kolay geçmiyor. Taylan da öyle mesela ağzıyla kuş tutsa önemi yok

Berkan ve Taylan bambaşka vakalar, Berkan'a olan soğukluk da yine Taylan yüzünden. Taylan'ın takıma dönmesi mümkün değil zaten. Aynı şey Morutan'a karşı da var Cica yüzünden.

Berkan ve Taylan bambaşka vakalar, Berkan'a olan soğukluk da yine Taylan yüzünden. Taylan'ın takıma dönmesi mümkün değil zaten. Aynı şey Morutan'a karşı da var Cica yüzünden.
Morutani severim mesela 21 22 yaşında tüm hücum yükünü çocuğa yıkmasaydık belki de bu kadar büyük mental çöküş yaşamazdı baskıyı kaldıramadı ama Cicaldau tam bir rezaletti hala daha öyle 1-1.5 ay top oynadı sadece koca sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt