Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 4.050
- 1.124
- 2.223
Bakambu yu aciklasar artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yok reis biz illaki planlamada hata yapıp başarida sürekliliği sağlayamayiz..hala rashica falan bekleniyorsağ kanatta şişkinlik var sol tarafa adam almalıyız.
Daha önce yazmıştım, Gomis'in tecrübesi ve pozisyon bilgisiyle yürüye yürüye 10 gol attığı yerde 10-15 atar Bakambu da. Güvenilir bir yedek.Valencia tipi bi forvet her türlü işi yapar.Tabii üst seviye bitirici değildir ama 10-15 gol arası atacağını düşünüyorum ligde
@Melikşah Aydoğan arkadaşı umutlandır biraz.Transfersizlikten Kuruduk Beeee
Bakambu felan az serbiştirseler, biz yine icardi fred parades felan beklemeye devam ederiz sorun yok![]()
Az şuna bak
![]()
Oluyor. Ben mobilden katildimMobilden olmuyor bildiğim kadarıyla masaüstünden dene Katıl (Join) butonu var
Burda ölen gene toreyra oluyoricardi - sanxhez
kerem - kerem - toreyra - zaniyola
anjelinyo - bardack - belson - boey
muslera
Hakanfieldson gelismeler ne
Android’de oluyormuş bende yok Katıl butonu ios kullanıyorumOluyor. Ben mobilden katildim
Bakambu 1.5 a oynar 2 sezon katkı verir Sanchez 4 den aşağı gelmezİyi de Bakambu da 32 yaşında hiç mantıklı gelmiyor bana.Yunanistan gol kralı 32 yaşında Fransa'da 18 gol atmış Alexis Sanchez 34 yaşında arada pek bir fark göremiyorum yaş kriteri olarak.Piatek felan alınsa normal karşılarım.